VIDEO. Ultima ”fiță”! Cu limuzinele în școală, în municipiul Satu Mare

Când vine vorba de a-și răsfăța copiii, unii sătmăreni dau dovadă de o inventivitate uriașă. Se pare că niciun efort nu este prea mult pentru a le aduce zâmbetul pe fața celor mici. Aici se include chiar și convingerea conducerilor unor școli, iar directorii par să nu fie dispuși să îi supere pe părinții cu dare de mână. Motivele sunt multe!

Un astfel de caz concret s-a consumat vineri la Liceul German ”Johann Ettinger”, situat pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. La finalul orelor de curs, elevii unei clase au fost așteptați de două limuzine chiar în curtea școlii.

Potrivit informațiilor PresaSM, ar fi fost ziua de naștere a unuia dintre elevi, iar invitații au fost transportați la locul petrecerii cu limuzinele.

Spre stupefacția celorlalți copii și părinți, care nu au înțeles ce caută două limuzine exact în curtea școlii. Dar mai ales ce persoană atât de importantă i-a putut ”vizita”.

 

6 Comments on "VIDEO. Ultima ”fiță”! Cu limuzinele în școală, în municipiul Satu Mare"

 1. No las-o dracului de treabă. Bime că n-o trimis elicoptere !!!. Fantastic ce păriinți !!!

  View Comment
 2. si eu as face pt copii mei. Dar nu-mi permit. Asta le-ar ramane o amintire frumoasa. Eu in schimb donez pt ziua femei , dam la educatoare 500 de lei. Din banii aia ar merge toata clasa o ora cu limusina. Despre aia nu scrieti niciodata, cati bani se dau la scoli, ILEGAL !!!!

  View Comment
 3. Am scris, dar pe degeaba…

  View Comment
 4. și cine-i dă, nu tot părinții, de ce???. cine i-s învățat așa ???

  View Comment
 5. Părinții sunt cei mai vinovați !!!. În loc să se ocupe mai atent de odraslele lor umblă după fițe !!!. Jenant !!!

  View Comment
 6. Uitați-vă și la generală 1, cum blochează zilnic traficul !!!
  I-ar băga cu mașinile până în sala de clasă și în bănci !!!. Foarte urât și totodată grav ceea ce se întâmplă!!!. Și chiar sub nasul Inspectoratului de Poliție Județean !!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean, Liceul German, Liceul German Johann Ettinger
Violențe în școlile din județ. Se bat elevii, cot la cot cu profesorii

Închide