VIDEOREPORTAJ. Centura municipiului Satu Mare, tot mai aproape de finalizare


Firma care se ocupă de construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare avansează foarte serios cu lucrările la centura municipiului Satu Mare. Deja au fost asfaltate mai multe porțiuni, iar podurile și supratraversările au prins contur. Este vorba despre Asocierea Itinera SPA- Colinni Lavori SPA-Viadesign SRL.

Varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea de 640,85 m (inclusiv viaductele de acces la pod) între digurile de apărare ale municipiului. După traversarea râului Someş, varianta de ocolire intersectează DN 19A unde va fi amenajată o intersecţie la nivel tip giraţie.

Obiectivul în lungime de 19,54 km ce are ca termen de finalizare estimat de către antreprenor luna iulie 2021, înregistrează un stadiu fizic al lucrărilor de 44,50% în condițiile în care stadiul plăților este de 53,54%.Fii primul care comentează! despre "VIDEOREPORTAJ. Centura municipiului Satu Mare, tot mai aproape de finalizare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
Centura municipiului Satu Mare, legată de autostrada M49 printr-un drum expres!

Închide