Zona Oașului, cea mai afectată de COVID19 și nesimțire! Curg dosarele penale

FOTO cu scop ilustrativ: Arhivă

Potrivit informațiilor transmise public până în prezent de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, rezultă că cele mai multe dosare penale pentru nerespectarea izolării s-au întocmit în Țara Oașului. Tot acolo unde – potrivit informațiilor PresaSM – sunt cele mai multe cazuri de COVID19! 

Ce spun procurorii

La data de 08.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 30.03.2020, organele de poliţie din cadrul Post Poliţie Comunal Tarna Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul B.V.L. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-COV-2, părăsind locuinţa fără aprobare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Postului de Poliţie comunal Tarna Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

”Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii Parchetului de pe lângă Judeăctoria Negrești-Oaș. Fii primul care comentează! despre "Zona Oașului, cea mai afectată de COVID19 și nesimțire! Curg dosarele penale"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, COVID19
VIDEO. Scandal și amenzi usturătoare. Poliția vs sătmăreni în parcare la Lidl Satu Mare

Închide