8 strategii de creștere în afacerile imobiliare. Seminarii gratuite la Satu Mare


RE/MAX – cel mai mare jucător pe piața imobiliară – oferă seminarii de pregătire în județul Satu Mare. Și asta din dorința de a  beneficia de educație cȃt mai mulți agenți imobiliari din piață. Lucru și mai important: accesul la aceste seminarii va fi gratuit. Aici vă puteți înscrie gratuit —-> REMAX.RO

Cursurile vor fi susținute de către Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, alături de Broker Oner Nicolae Varga. Primul curs va avea loc în data de 21 iunie, la mall-ul ANKORA, etajul I, situat pe strada Iuliu Maniu, colț cu Ștefan cel Mare.

Sub denumirea de ”8 strategii de creștere în afacerile imobiliare”, evenimentul se adresează tuturor celor care sunt interesați de o carieră în domeniul imobiliar sau caută o nouă provocare profesională care să le aducă beneficii atât la nivel financiar, educațional cât și personal.

Informațiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieței din Satu Mare, iar reprezentanții RE/MAX își propun să schimbe industria imobiliară din Romȃnia. Persoanele care vor să se alăture echipei RE/MAX vor fi coordonate de către Arnold Andor, Nicolae Varga și Thomas Dunca.

Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toți cei care activează în acest domeniu, dar și de clienti, care ȋși doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci cȃnd apelează la un consultant imobiliar.

România are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar strategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de consultanți – aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume.

Echipa RE/MAX Smart este dedicată misiunii pieței imobiliare, oferind astfel evaluare gratuită proprietarilor!Fii primul care comentează! despre "8 strategii de creștere în afacerile imobiliare. Seminarii gratuite la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre imobiliar
STUDIU. Prețul apartamentelor în municipiul Satu Mare a scăzut cu peste 10%

Închide