PresaSM Știri din Satu Mare

Top Menu

  • Contact

Main Menu

  • Acasă
  • Locale
  • Nationale
  • Anchete
  • Reportaje
  • Politica
  • Life
  • Editorial
  • Contact
  • Contact

logo

PresaSM Știri din Satu Mare

  • Acasă
  • Locale
  • Nationale
  • Anchete
  • Reportaje
  • Politica
  • Life
  • Editorial
  • Contact


LocaleReportajeTop News
Home›Locale›FOTO. Savoarea Italiei, în Țara Oașului. Trei Regine, raiul culinar din județul Satu Mare

FOTO. Savoarea Italiei, în Țara Oașului. Trei Regine, raiul culinar din județul Satu Mare

By PresaSM
septembrie 18, 2022
9173
1

Începând de astăzi, în Gherța Mică, județul Satu Mare, s-a deschis un restaurant spectaculos. Este vorba despre Trei Regine, un complex HoReCa construit în cadrul natural mirific din Oaș. Produsele de bază sunt aduse din Italia, Spania și Danemarca, iar preparatele sunt desăvârșite de către chef Gabriel Bud, un profesionist al bucătăriei italiene.

Persoana din spatele acestui proiect impresionant este Ioan Herman, un sătmărean care a trăit o perioadă lungă în Italia, acolo unde s-a îndrăgostit de bucătăria italiană. Așa că a decis să investească într-un restaurant în superbul cadru natural de la Gherța Mică.

Dar cum gustul autentic al mâncării italiene nu poate fi redat decât cu produse desăvârșite de maeștrii măcelari din Peninsulă, acestea sunt aduse în bucătăria Trei Regine direct din Italia. Fie că vorbim despre carne maturată, pește, fructe de mare sau paste. Este important de precizat că aici puteți savura – spre exemplu – pizza napoletană autentică, așa cum nu o mai găsiți decât în Napoli.

”Meniul nostru este tipic italian, după spectaculoasa bucătărie din Peninsulă. Ca să vă dau două exemple, vom avea paste amatriciana și carbonara, preparate după rețetele originale. Dar vom avea și mâncăruri tradiționale românești, ca să mulțumim toți clienții. Preparatele noastre forte vor avea la bază carnea maturată, adusă din Italia, Spania sau Danemarca, dar și fructele de mare. Iar peștele îl aducem din Italia, va fi mereu proaspăt”, spune Ioan Herman.

Pe lângă meniul de bază, la fiecare două săptămâni se adaugă noi rețete din bucătăria internațională. Și asta pentru a-i surprinde mereu pe clienți.

”Din două în două săptămâni, pe lângă preparatele de bază, vom adăuga rețete noi. Fiindcă avem bucătari tineri și ambițioși. Chef-ul nostru, spre exemplu, ne va încânta mereu cu ceva nou, asta vrem să aducem în plus față de alte restaurante. Ceva ce în nord-vestul României nu se mai găsește”, ne garantează Ioan Herman.

Chef Gabriel Bud este recunoscut pentru meticulozitatea și pasiunea cu care tratează fiecare farfurie, desăvârșind fine dining-ul. Și-a propus să vină mereu cu preparate noi, care să îi încânte pe clienți.

”Materia primă este mereu proaspătă și adusă din Occident. Atât peștele, carne de oaie, vită sau cea de porc ajung la noi în câteva ore. Preparatele sunt în stil modern, fine dinind, încercăm să facem ceva spectaculos și să îi mulțumim pe clienți. Să aibă parte de o experiență culinară pe măsura așteptărilor, la cele mai înalte standarde”, a spus chef Gabriel.

Mai mult, Trei Regine este un complex HoReCa. Copiii se vor putea bucura de locuri de joacă generoase, atât în exterior cât și în interior, astfel încât părinții să poată să stea liniștiți. Tot în cadrul complexului mai există un lac cu o priveliște minuntă, unde pasionații de pescuit vor putea să se relaxeze. Iar în curând se va deschide și pensiunea, cu camere ospitaliere.

Așadar, merită să vă alocați câteva ore pentru a vă putea bucura de preparate culinare savuroase, într-un peisaj de vis, departe de aglomerația urbană.


ADRESA: Gherța Mică, Strada Valea Uliței, nr. 3

Telefon: 0261.838.413

Facebook: Restaurant Trei Regine

ORAR: Luni – Duminică, între orele 06.30 – 23.30









TagsinvestițierestaurantspectaculosȚara Oașului
Previous Article

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Programul pe ...

Next Article

FOTO. Copil (16 ani) dispărut într-o pădure ...


ARTICOLE SIMILARE

  • LocaleTop News

    Municipiul Satu Mare în top 3 național. Un ONG apropiat de USR laudă Primăria Satu Mare pentru transparență

    iunie 3, 2021
    By PresaSM
  • Locale

    FOTOGALERIE. Ard hectare întregi din Țara Oașului! Dealuri și păduri în flăcări

    aprilie 7, 2020
    By PresaSM
  • LocaleReportajeTop News

    VIDEOREPORTAJ DIGI. Soții din Satu Mare, model național de succes! Au pariat pe România

    septembrie 25, 2022
    By PresaSM
  • Locale

    FOTO/VIDEO. Casa Rusu, cel mai modern magazin de mobilier din nordul țării, la Satu Mare

    octombrie 3, 2019
    By PresaSM
  • LifeLocaleReportajeTop News

    Povestea minunată a sătmărencei Mărioarei Manea, o bucătărească care gătește cu sufletul

    iulie 26, 2024
    By PresaSM
  • LifeLocaleNationale

    Bacșișul va fi impozitat. Care este nivelul maxim de bacșiș pe care îl poți lăsa la restaurant

    decembrie 13, 2022
    By PresaSM

1 comment

  1. Anonim 19 septembrie, 2022 at 09:48

    nu a mai fost loc pentru a menționa și niște prețuri la bucatele amintite .

    View Comment

Scrie un comentariu

Citește și:

  • Locale

    Haos urbanistic făcut de autorități în ștrandul din Tășnad. Specialiștii locali s-au opus

  • Locale

    Avocat sătmărean, acuzat de trafic de influență de DNA, achitat de Curtea de Apel

  • LocaleTop News

    FOTO. Un elicopter a survolat de mai multe ori municipiul Satu Mare. A aterizat lângă ”mall”-ul fantomă

Autoclass

Înscrieri UVVG

Service auto

servicii juridice

Soluția problemelor tale

restaurantul tău

servicii medicale

servicii electricieni

PresaSM pe Facebook

@presa_sm


© Copyright 2016-2022 PresaSM.ro. Toate drepturile rezervate.
Creat de ottoweb


PresaSM folosește fișiere cookie pentru a ne asigura că îți oferim cea mai bună experiență de navigare.ACCEPTMai multe informații