Adrian Cozma:”Consider că munca și lucrul bine făcut ne poate duce mai departe”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma subliniază importanța protejării satului românesc, dar și necesitatea unor investiții care să vină în sprijinul agricultorilor și crescătorilor de animale. Cozma precizează că, în calitate de președinte al Consiliului Județean, va susține nu doar proiectele de salvgardare a patrimoniului cultural, ci și cele care pot ajuta la modernizarea modului în care se face agricultură și zootehnie în județ.

Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, vorbește despre importanța protejării tradițiilor, a satului românesc, a bogatului patrimoniu cultural cu care Sătmarul se poate lăuda. Prețuirea față de tradiție și obiceiurile pământului, spune Adrian Cozma, vine din propria experiență, din orele petrecute învățând agricultură și zootehnie.

“Consider că munca și lucrul bine făcut ne poate duce mai departe. Am tot respectul pentru cei care produc pe câmp, care lucrează pământul. Este o muncă grea și mereu am subliniat importanța susținerii fermierilor și a țăranilor care susțin economia locală. Munca, culescul, cositul sunt lucruri normale, doar că ne-am dezobișnuit de ele. Eu vreau să păstrez toate aceste îndeletniciri, aceste tradiții strămoșești, pe care le-am învățat repede pentru că mi-a plăcut mereu agricultura și zootehnia”, spune Adrian Cozma.

Pe lângă proiectele care vin să protejeze zestrea culturală a spațiului rural, Cozma spune că știe cât de importante sunt investițiile în agricultura modernă, în mijloacele tehnologice care îi ajută pe fermierii sătmăreni să poată face față competiției economice.

“Tehnologia și modernizarea ne ajută mult și merită să investim în inovație și în tot ceea ce simplifică viața socială și economică”, mai precizează candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, Adrian Cozma.

În luările sale de poziție, Adrian Cozma a precizat în repetate rânduri că va susține, în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean, proiectele de modernizare și dezvoltare. Cozma își propune să transforme județul într-unul în care locuitorii să poată să se regăsească și de care să fie mândri.

“Este important să rămânem atașați de tot ceea ce ne face mai buni și mai optimiști. În această perioadă, cu toții căutăm acele locuri care să fie ale noastre, locuri în care ne regăsim și care ne dau forță să mergem înainte “, conchide candidatul PNL, Adrian Cozma.3 Comments on "Adrian Cozma:”Consider că munca și lucrul bine făcut ne poate duce mai departe”"

  1. Un om fain!Succes

    View Comment
  2. Un om fain!Succes

    View Comment
  3. stai la barou sun avocat!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma, alegeri locale 2020
VIDEO. Cristina Haiduc, prima femeie care a intrat în lupta pentru Primăria Satu Mare: ”Sunt o luptătoare!”

Închide