VIDEO. Dr. Cosmin Rațiu: ”Duminică vă aștept la vot. Vă adresez rugămintea să votați poziția a 2-a pe buletinul de vot”


Dr. Cosmin Rațiu, candidatul ALDE pentru Primăria Satu Mare, îi îndeamnă pe toți sătmărenii să iasă duminică la vot.

Redăm mai jos comunicatul remis de către Dr. Cosmin Rațiu:

”Dragi sătmăreni, sunt medicul Cosmin Rațiu. Am pornit în urmă cu o lună în cursa pentru primaria Satu Mare convins că Satu Mare își dorește mai mult și mai bine. Săptămânile de campanie în care am colindat cartierele, au fost însă confirmarea că decizia de a candida la funcția de primar este cu atât mai justificată cu cât am întalnit sute de oameni dispuși să-și pună speranța într-un viitor mai bun, în mâinile mele.

Duminică avem o misiune, de a cărui deznodământ depinde viitorul tuturor sătmărenilor de la cei mai mici care fac primii pași în viață și în educație, la cei mari, muncitorii și antreprenorii pe a căror umeri stă economia și societatea, până la viitorul vârstnicilor, a pensionarilor, acestă nesfârșită sursă de înțelepciune din care ne hrănim cu toții.

Mi-am pus încă de la început cariera în slujba oamenilor indiferent de statutul social sau etnic prin meseria mea, iar în cei opt ani în care am fost consilier local al Municipiului Satu Mare am acumulat experiență în administrația locală și am înțeles ce trebuie schimbat și unde trebuie performat mai bine pentru ca Satu Mare să ajungă în rândul orașelor europene, acolo unde îi este locul.

Duminică vă aștept la vot. Vă adresez rugămintea să votați poziția a 2-a pe buletinul de vot pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare.

Votul dumneavoastră nu este doar o simplă ștampilă pusă drept formalitate într-un act electoral în care mulți v-ați pierdut încrederea, votul dumneavoastră este un pas important spre mai bine, spre corectitudine, spre respect față de banul public și dezvoltarea orașului.

FIȚI RAȚIONALI- VOTAȚI COSMIN RAȚIU.1 Comment on "VIDEO. Dr. Cosmin Rațiu: ”Duminică vă aștept la vot. Vă adresez rugămintea să votați poziția a 2-a pe buletinul de vot”"

  1. fă-ți meseria de medic si respecta jurămîntul lui Hipovrate

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ALDE, alegeri locale 2020
Adrian Cozma:”Consider că munca și lucrul bine făcut ne poate duce mai departe”

Închide