Alimentarea cu gaz, sistată în municipiul Satu Mare. Lista străzilor afectate


Mai multe străzi din municipiul Satu Mare vor rămâne fără gaz, ca urmare a realizării unor intervenții la sistemul de furnizare.

Mai mulți sătmăreni vor rămâne fără gaz în cursul zilei de luni, anunță cei de la Delgaz Grid, care precizează că sistarea furnizării vine ca urmare a investițiilor de îmbunătățire a distribuției.

Delgaz Grid derulează în prezent la Satu Mare o importantă lucrare de investiţii care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime totală de peste 8 kilometri pe străzile: Pintea Haiducul, Vulturului, Traian Grozăvescu, Gh. Pop de Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Lăpuşului, Ferăstrău şi Dorobanţilor.

Investiţia a cărei valoare estimată se ridică la 2,4 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru sfârşitul acestui an.

“Pentru efectuarea unor lucrări specifice în cadrul acestui proiect de investiţii Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 22 iulie, începând cu ora 9:00, pe străzile: Vulturului, Moţilor, Grozăveşti, Gh. Pop De Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Cerbului, Pintea Haiducul, Ferăstrău şi Lăpuşului. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 15.00,” anunță compania de furnizare.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Compania pune la dispoziția sătmărenilor și un număr de telefon pentru situațiile de urgență.

“În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie),” mai spun cei de la Delgaz.

Compania precizează că regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

În 2018, Delgaz a investit aproximativ 232 de milioane de lei în cele 20 de judeţe în care operează.Fii primul care comentează! despre "Alimentarea cu gaz, sistată în municipiul Satu Mare. Lista străzilor afectate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Delgaz
Scade preţul gazelor pentru 3 milioane de români, de la 1 iulie

Închide