Apelul unor sătmăreni inimoși: ”Să donăm pentru Spitalul Județean, să ajutăm medicii”

FOTO: Arhivă

Funcționarul public sătmărean Cosmin Dorle lansează un apel pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri în vederea dotării Spitalului Județean Satu Mare, în aceste vremuri grele prin care trece întreaga umanitate. Campania se adresează funcționarilor publici sătmăreni din instituțiile deconcentrate și subordonate, celor din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului, juriștilor, avocaților, judecătorilor care activează în Satu Mare și nu în ultimul rând fiecărui cetățean responsabil și cu posibilități de a ajuta financiar.

Redăm mai jos mesajul acestuia: 

“Dragi prieteni, colegi, stimați sătmăreni,

Având în vedere situația îngrijorătoare în care ne aflăm din pricina acestui nou tip de virus care face ravagii în rândul omenirii, fac un apel către toți oamenii inimoși – prieteni, colegi din Instituția Prefectului și din Ministerul Afacerilor Interne, funcționari publici și administrația locală, cadre din Ministerul de Justiție, avocați și nu numai, haideți să donăm pentru unitățile spitalicești din județul Satu Mare și pentru protecția celor care se luptă cu răul provocat de Coronavirus!

Alături de oamenii cu suflet mare am deschis un cont la

Banca Transilvania

RO60BTRLRONCRT00J1005602 pentru lei

sau RO45BTRLEURCRT00J1005602 pentru euro, pe numele Sergiu Ioan ILIȘ.

Aici puteți dona cât considerați Dvs. de cuviință, asigurându-vă de întreaga transparență privind fondurile adunate. La finalul inițiativei pe care o lansez astăzi opiniei publice vom face publice toate informațiile financiare.

În numele familiei mele, donez 10.000 lei și vreau să mulțumesc direct unui prieten adevărat care a donat deja 300.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. În încheiere, țin să precizez că această inițiativă este strict umanitară și îmi pare rău pentru acele persoane care se pot gândi că în perioada aceasta se poate astfel câștiga capital de imagine.

Vă mulțumesc în mod deosebit! Haideți să ne demonstrăm unul altuia că umanitatea, solidaritatea și unitatea nu au dispărut!

Cu deosebit respect, Cosmin Mihai DORLE ”2 Comments on "Apelul unor sătmăreni inimoși: ”Să donăm pentru Spitalul Județean, să ajutăm medicii”"

  1. Îl cunosc, e om de încredere.

    View Comment
  2. eu nu-i cunosc pe nici unul dintre astia,de ce nu se deschide un cont direct pe spitalul de urgenta

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, solidaritate
Primăriile, obligate să facă dezinfecții în blocuri și să monteze dispozitive cu dezinfectant

Închide