Atenție unde vă parcați mașinile! Primăria Satu Mare anunță închideri parțiale de circulație

Șoferii sunt rugați să aibă grijă unde își parchează mașinile. Primăria municipiului Satu Mare anunță începerea lucrărilor de toaletare a copacilor. Pe unele străzi, circulația va fi închisă parțial.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță lucrări de toaletare a arborilor pe mai multe străzi din municipiul Satu Mare.  Autoritățile avertizează că va fi necesară închiderea parțială a circulației.

Străzile și intervalele orare:

  • Vineri, 18.01.2019 – Str. Zenit, Str. Bobobcului și Str. Uzinei
  • Sâmbătă, 19.01.2019 – Mileniului ( între orele 8.00-10.00, pe tronsonul cuprins între Str. G.Coșbuc și Str. Mihai Viteazu), Str. Mihai Viteazu ( între orele 10.00- 14.00) și Str. Zenit.
  • Luni, 21.01.2018 – Astronauților
  • Marți, 22.01.2018 – Str. Astronauților

Riveranii sunt rugați să nu parcheze pe porțiunile unde se vor desfășura lucrări.

“În vederea executării serviciilor de toaletare, rugăm cetățenii care locuiesc în zonă să nu parcheze pe porțiunile unde se desfășoară lucrări. De asemenea, menționăm că, toaletarea copacilor se aprobă de către serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare numai în situaţiile în care sunt îndeplinite anumite condiţii, iar operațiunea este supravegheată de specialiștii. Toaletarea arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public al municipiului Satu Mare, fără acordul scris al serviciului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare constituie contravenţie şi se sancţionează conform prevederilor legale in vigoare,” se arată într-un comunicat al Primăriei Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "Atenție unde vă parcați mașinile! Primăria Satu Mare anunță închideri parțiale de circulație"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare, Primăria Satu Mare
Proiect major în municipiul Satu Mare. Planurile unei firme de telefonie mobilă

Închide