Au început lucrările la Centrul comercial Kaufland din Satu Mare (FOTO&VIDEO)

Kaufland a început deja lucrările de construire a unui supermarket și a unui centru comercial pe strada Corvinilor, colț cu Drumul Botizului. Mai exact, pe platforma industrială a fostei „fabrici de scaune”. Primul pas a fost făcut prin inițierea demolării fostei unități de producție, respectiv prin defrișarea zonei verzi.

Lucrările au început pentru că s-a rezolvat o problemă juridică cu una dintre parcelele de teren. Lucrările de construcție se preconizează să fie terminate până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an.

Prima etapă a fost demarată la finalul anului trecut și a însemnat depunerea cererii pentru obținerea autorizației de demolare a clădirilor existente pe acel teren. Astfel, lucrările vor începe în acest an, iar finalizarea noului magazin este prevăzută cel mai târziu la finalul anului acesta.

Proiectul prevede două etape pentru construirea magazinului Kaufland și a galeriilor comerciale. Astfel, în prima etapă se va construi magazinul Kaufland cu un acces din Bulevardul Henri Coandă și accesul secundar din strada Corvinilor. În etapa a doua se va trece la construirea unor galerii comerciale cu acces din strada Corvinilor.

kaufland02

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde, în trecut era „fabrica de scaune”, în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a doua a lucrărilor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Fii primul care comentează! despre "Au început lucrările la Centrul comercial Kaufland din Satu Mare (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kaufland
Au început lucrările la COMPLEXUL Kaufland din Satu Mare. Când se vor finaliza (FOTO)

Închide