Az avasfelsőfalui gyilkosság forgatókönyve. Az áldozatot kidobták az utcára

Szörnyű gyilkosság történt szerdán este 21.30 körül Avasfelsőfaluban, a Vasile Lucaciu utcában. A PresaSM információi szerint két 60 év körüli férfi italozni kezdett az áldozat házában, ahova az elkövető 18 óra körül érkezett, estére azonban összevesztek, az elkövető kést rántott és 23–szor szúrt bele az áldozatba, majd az agonizáló férfit kidobta a ház elé az utcára.

Arra járó gyerekek vették észre és riasztották a 112–es egységes segélyhívószámot, a kiérkező mentősök hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni az áldozatot, sikertelenül. Az avasfelsőfalui rendőrségi egység egyik tisztje a közelben lakik, ő vette észre az udvaron sétáló tettest és kiérkező rendőrkollégái az ő tanácsára egy szomszédos gazdaságon keresztül hatoltak be az áldozat udvarára, hogy elfogják, minözben egy másik egység a kapu előtt várakozott.

A megbilincselt férfit a rendőrségre szállították kihallgatásra, ahol azt vallotta, hogy azért kaszabolta le az áldozatot, mert az felmérgesítette. Az elkövető visszaeső bűnözö és pszichés problémáiról is ismert a környéken.

Fii primul care comentează! despre "Az avasfelsőfalui gyilkosság forgatókönyve. Az áldozatot kidobták az utcára"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.