”Baschet” pe bani mulți, înfrângeri pe bandă! Salarii uriașe pentru străini, bani puțini pentru sătmăreni

Mult prea galonata echipă de baschet de la CSM Satu Mare a mai făcut un pas spre câștigarea Ligii Naționale. Doar că pasul a fost unul greșit, gruparea “sătmăreană” suferind cea de-a doua înfrângere în mai puțin de o săptămână, împotriva contra-candidatelor Sfântu Gheorghe și Alexandria.

Am pus ghilimele la sătmăreană pentru că echipa e alcătuită din jucătoare care nu au buletin de Satu Mare, în afară de una-două jucătoare. S-a renunțat la anumite ramuri sportive la CSM tocmai pentru a readuce baschetul acolo unde a fost cândva. Dar se pare că și de această dată lucrurile nu stau tocmai bine. Sigur, mai este un retur, multe jocuri de disputant, dar suntem sceptici.

Nu considerăm că mai are rost să menționăm sumele pe care oficialitățile sătmărene le plătesc către jucătoarele din toate colțurile țării și lumii, care teoretic reprezintă orașul de pe Someș. Credem că ar fi mai bine ca iubitorii sportului să pună mână de la mână și să cumpere o cupă și vreo 15 medalii pe care să le înmânăm echipei, iar de acum încolo, restul banilor să fie redirecționați către sportivii sătmăreni, care se zbat în mizerie și care nu pot participa la competiții din cauza lipsurilor financiare.

Nimeni nu dorește să atace baschetul din oraș, dar ar trebui ca aceia care gestionează situația să țină cont și de alții. Nu mai spunem în ce hal a ajuns Olimpia, formația fanion a orașului nostru…

Pe un site de profil au fost date publicității, deși confidențiale, salariile baschetbalistelor, iar unele sunt mari. Poate nu comparativ cu alte echipe, dar comparativ cu ceea ce primește un sportiv sătmărean la alte ramuri, este o sumă mai mult decât consistentă.

Am vrea să fim bucuroși că se face sport în Satu Mare, performanță, dar deocamdată, secția de baschet a cam rămas datoare la acest capitol. Mai ales că acum nu mai are concurența handbalului, voleiului, judo-ului ș.a.m.d.

Sătmărenii iubitori de sport s-au cam supărat pe contra-performanța baschetului, aceștia expunându-și nemulțumirile pe rețelele de socializare.

Fii primul care comentează! despre "”Baschet” pe bani mulți, înfrângeri pe bandă! Salarii uriașe pentru străini, bani puțini pentru sătmăreni"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
FOTO&VIDEO. Karcher Center și-a deschis porțile, în municipiul Satu Mare. Reduceri importante

Închide