FOTO. Bilanțul primarului Kereskenyi după doi ani: proiecte de 30 milioane euro

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și-a prezentat astăzi bilanțul de activitate pe ultimii doi ani. Edilul șef a spus că au fost obținute finanțări europene de 29,6 milioane de euro. Fondurile cele mai importante vor fi direcționate către infrastructura rutieră și școlară.

Primarul a mai spus că există o pierdere de 29,5 milioane de lei la bugetul local, în urma unor măsuri fiscale luate de către Guvernul României. Aspect care a fost compensat cu greu, prin alte măsuri.

Kereskenyi a mai spus că din lipsa forței de muncă, proiectele de dezvoltare au un ritm mai lent. Cu toate că sunt fondurile asigurate. Primarul a arătat că s-au plombat 200.000 de metri pătrați de drumuri. De asemenea, au fost modernizate 20 de locuri de joacă. Primăria Satu Mare a depus proiecte pentru obținerea de fonduri europene în valoare de 22 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea iluminatului public.

 

1 Comment on "FOTO. Bilanțul primarului Kereskenyi după doi ani: proiecte de 30 milioane euro"

  1. comentator | iulie 18, 2018 at 13:24 |

    Ceea ce prezintă onor domnul primar ca și investiții, gen plombări-asfaltări străzi, modernizări locuri de joacă și iluminatul public, reparații la școli este OK dar sunt de fapt cheltuieli de întreținere curente. După 2 ani de mandat putem spune că investițiile concrete care să și dezvolte orașul sunt 0. De ex. aș vrea să știu când se vor realiza cele două parcări mari propuse/promise în campanie lângă centrul vechi (în spate la colegiul Eminescu și pe str. Kogălniceanu). Sau astea fac parte din ”muniția” pentru alegerile viitoare?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Încep lucrările la al “patrulea” pod peste Someș, în municipiul Satu Mare

Închide