Ce gest! Tineri din Satu Mare se mobilizează pentru donarea de teste gratuite către spitale


Rotaract Club Satu Mare, în parteneriat cu Rotaract Cluj-Napoca SAMVS, organizează în acest an proiectul într-un mod diferit, adaptat situației actuale și anume ONLINE.

Cei care doresc susțină proiectul tinerilor din Satu Mare o pot face achiziționând o cană personalizată pe accesând link-ul http://bit.ly/OCFSatuMare , sau prin donație directă în contul asociației deschis la Banca Transilvania RO97BTRLRONCRT0329533101.

Pentru fiecare donație obținută se va dona Spitalului de Pneumoftiziologie un test rapid COVID-19, cu ajutorul prietenilor de la Rotaract Cluj-Napoca SAMVS.

Proiectul este unul dintre cele mai îndrăgite de către publicul sătmărean, deoarece a sprijinit Spitalul Județean și în anii precedenți, cu următoarele donații:

 • Bilirubinometru, donat secției de neonatologie (2014);
 • Cardiotocograf, donat secției de obstetrică-ginecologie (2015);
 • Saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de gastroenterologie (2016);
 • Instrumentar specific, donat secției de chirurgie (2017);
 • Sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018).
 • Instrumentar specific, donat secției de Urologie (2019)

Din fondurile strânse în urma evenimentelor „O Cană de Fericire” și, colectivul Rotaract și-a propus să achiziționeze și să doteze o rulotă pentru edițiile viitoare ale proiectului nostru de suflet.2 Comments on "Ce gest! Tineri din Satu Mare se mobilizează pentru donarea de teste gratuite către spitale"

 1. Avem nevoie de donati ca statul nu are bani… Kazakhstan

  View Comment
 2. Atâția bani am dat la Cas în 30 de ani de muncă, am dat bani la multe campanii de donații pentru spitale iar când am avut nevoie de internare mi s-a spus că nu se poate! Au impresia doctorii că mergem la spital pentru că ni s-a urât cu binele?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare, ROTARACT
COVID Satu Mare: 182 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Închide