Ce spune CONSTRUCTORUL despre GROAPA apărută în Podul Decebal. Primăria trece la PENALIZĂRI


Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că a stat de vorbă atât cu reprezentanții firmei Drum Inserv Zalău – care se ocupă de reabilitarea Podului Decebal, dar și cu diriginții de șantier. Și asta ca urmare a unor gropi apărute în asfaltul proaspăt turnat.

Adrian Albu a declarat că explicația inginerilor firmei Drum Inserv a fost următoarea: un camion a agățat o baliză de semnalizare, iar bucata de beton de la bază a fost prinsă sub roți și spartă între cauciuc și asfalt. De unde ar fi rezultat și acele gropi.

Cu toate că pare destul de științifico-fantastic, aceasta a fost explicația constructorului.

”Reprezentanții firmei ne-au spus că e vorba despre un accident. Un camion ar fi călcat pe o baliză de semnalizare, iar acea bucată de beton, care fixează baliza, a fost prinsă între roți și asfalt. Apoi, alte mașini de mare tonaj au antrenat la rândul lor acea porțiune afectată și au adâncit defecțiunea. Cel puțin asta ne-au spus constructorii”, a spus Adrian Albu pentru PresaSM.ro.

groapa-pod-decebal02

Viceprimarul municipiului Satu Mare a declarat că s-au înregistrat depășiri de DOUĂ săptămâni ale termenului de finalizare, astfel încât se va trece la penalizări.

”Au depășit termenul de finalizare cu două săptămâni. Eu am tras destul de ei, iar cu părere de rău o să trecem la penalizări”, a mai spus Adrian Albu pentru PresaSM.ro.2 Comments on "Ce spune CONSTRUCTORUL despre GROAPA apărută în Podul Decebal. Primăria trece la PENALIZĂRI"

  1. Nu stiu nimic despre firma constructoare, dar stiu ceva despre TEHNIC-ASIST. In urma cu vre un an o freza a acestei firme noapte perfora asfaltul intre Acas si Beltiug. De ce ? Nu stiu.

    View Comment
  2. De ani de zile auzim numai explicaţii stupide. Niciodată, nimeni nu e de vină, sunt doar accidente! De ce dracu nu se spune odată că e vorba de furt de materiale şi de indolenţă în execuţie?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor, podul Decebal
RAPORTUL primarului Kereskenyi Gabor la 100 de zile de la preluarea mandatului. Ce spune despre ACTIVITATEA sa

Închide