Cea mai mare creștere de notă după contestație la Bac, din județul Satu Mare

Mihai Marian Lohan – elev al Liceului Teoretic Negrești-Oaș – a obținut cea mai mare creștere de notă după ce a contestat nota primită inițial la ”Limba și Literatura Română”. Dacă inițial a primit nota 5, după ce a făcut contestația a primit nota 7,2!

”Este o diferență foarte mare între nota inițială și cea finală. Nu este deloc normal așa ceva. Cei care au corectat lucrarea, o comisie din alt județ, ar trebui să își facă o analiză serioasă”, a spus un profesor pentru PresaSM. 

Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web www.bacalaureat.edu.ro

În conformitate cu rezultatele finale, la nivelul județului Satu Mare, din totalul de 1976 candidați prezenți, au promovat examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019 un număr de 1344 candidați, ceea ce reprezintă 68,02%.

Rata de promovare înregistrată de candidații din promoția curentă este de 73,25%. Pentru candidații din promoții anterioare promovabilitatea este de 23,56%.

Ponderea rezultatelor candidaților reușiți, pe tranșe de medii, în conformitate cu rezultatele finale, este după cum urmează:

25,15% cu medii cuprinse între 6-6,99

27,98% cu medii cuprinse între 7-7,99

30,73% cu medii cuprinse între 8-8,99

16,14% cu medii cuprinse între 9-10Fii primul care comentează! despre "Cea mai mare creștere de notă după contestație la Bac, din județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat, contestație
TOP 10 cele mai slabe licee din județul Satu Mare. Rezultate catastrofale la Bacalaureat

Închide