CONCURENȚĂ foarte mare pentru cele 37 de posturi de polițiști din județul Satu Mare


O primă etapă din calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, respectiv înscrierea, s-a încheiat.

Pentru cele 37 posturi de ordine publică din mediul rural 169 persoane și-au depus dosarele pentru încadrare directă, pentru cele 6 posturi de ordine publică urban – 37, pentru 4 posturi conductori câini – 24, iar pentru cele 3 posturi de poliție rutieră s-au înscris 18 candidați.

Un ofiţer şi un agent care au avut calitatea de poliţişti s-au înscris pentru a fi reîncadraţi, dintre cei care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale.

Pentru candidații înscriși urmează activitatea specifică de evaluare psihologică, care va avea loc în zilele de 10.10.2016 – ora 12:00 şi 11.10.2016 – ora 08:00, la COLEGIUL NAŢIONAL „IOAN SLAVICI” din municipiul SATU MARE, str. IOAN SLAVICI, nr. 4, pe serii de candidaţi, conform unui orar prestabilit.

Candidații declarați apt psihologic se vor prezenta ulterior la Centrul Medical Județean al M.A.I. Satu Mare în vederea întocmirii fișei medicale–tip de încadrare în M.A.I., pe care o vor finaliza și o vor depune la dosarul de recrutare până la data de 28.10.2016, ora 16:00.

În perioada premergătoare probei scrise din 19.11.2016 se va desfășura proba de evaluare a performanței fizice.

Despre data, ora și locul unde se va desfășura proba, candidații vor fi informați prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – sm.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

Candidații sunt rugați să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele concursului, să verifice permanent și atent pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, unde vor regăsi toate informațiile referitoare la concurs, dar și modificările ce pot interveni pe parcurs.Fii primul care comentează! despre "CONCURENȚĂ foarte mare pentru cele 37 de posturi de polițiști din județul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre concursuri
ZECI de posturi de polițiști scoase la CONCURS în Județul Satu Mare! Trebuie doar LICEUL

Închide