COVID-19 Satu Mare: Încă un sătmărean a fost declarat vindecat!

FOTO: Arhivă

Un alt sătmărean a fost declarat vindecat de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Concret, până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 66 de vindecări și 8 decese cauzate de coronavirus.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 05 iulie 2020, cu recomandare de izolare la domiciliu din partea Direcției de Sănătate Publică (DSP) sunt 831 persoane. În carantină instituționalizată nu se mai află nicio persoană.

De asemenea, până în prezent au fost testate 6880 persoane și au fost efectuate 8589 teste.

În perioada 04.07.2020, ora 07:15 – 05.07.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 7470 persoane, dintre care 6954 persoane care fac excepție de la măsura dispusă de DSP. Dintre acestea, la 516 persoane li s-a recomandat izolarea la domiciliu pe o perioadă de 14 zile. Restul de 6954 persoane au fost chestionate și evaluate de către personalul medical delegat în cadrul sectorului, starea de sănătate a acestora fiind asimptomatică.

La Urziceni, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 26 persoane care au declarat că au revenit/tranzitat din țările afectate de coronavirus (altele decât țările exceptate de la măsura izolării/carantinării). Persoanele au fost controlate de către reprezentanții DSP Satu Mare, s-a constatat că acestea nu prezintă simptome specifice de coronavirus, drept urmare li s-a permis intrarea în țară și li s-a recomandat izolarea la domiciliu pe o perioadă e 14 zile.Fii primul care comentează! despre "COVID-19 Satu Mare: Încă un sătmărean a fost declarat vindecat!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: Niciun caz nou de coronavirus în județ în ultimele 24 de ore

Închide