DEZVĂLUIRI. Primăria Satu Mare a TĂIAT investițiile într-o sală polivalentă, bazin de înot și reabilitarea Filarmonicii

Cu toate că s-a tot vorbit în ultima vreme despre oportunitatea construirii unei săli polivalente, afirmație făcută recent chiar de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, banii necesari demarării investiției au fost tăiați!

Kereskenyi Gabor a declarat în urmă cu două săptămâni că i s-a transmis de către conducerea Companiei Naţionale de Investiţii că ar fi fezabil proiectul unei săli polivalente, cu o capacitate de 3.000 de locuri.

„Vestea bună este că dacă identificăm teren atunci vom putea beneficia de sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii pentru construirea unei săli polivalente de 3.000 de locuri”, a spus, în urmă cu două săptămâni, Kereskenyi Gabor.

Mai exact, erau alocați de către vechea conducere a Primăriei Satu Mare 161.000 de lei. Dar actualii edili susțin că ”având în vedere că nu s-au început procedurile de achiziție a acestui obiectiv din motiv că nu se cunoaște locația viitoare a obiectivului propunem diminuarea poziției cu 169.000 lei”.

S-a vorbit și despre eventualitatea construirii unei săli de popice, dar și aici s-a motivat: ”Având în vedere că nu este oportun realizarea acestui obiectiv propunem scoaterea poziției de pe lista de investiții Anexa 3”.

Nu a scăpat nici proiectul bazinului de înot: ”Având în vedere că nu s-au început procedurile de achiziție a acestui obiectiv din motiv că nu se cunoaște locația viitoare a obiectivului propunem diminuarea poziției cu 169.000 lei”.

Iar totul se încheie cu proiectul de reabilitare a clădirii Filarmonicii “Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare. ”Având în vedere că nu s-au început procedurile de achiziție a acestui obiectiv propunem diminuarea poziției cu 161.000 lei”.

1 Comment on "DEZVĂLUIRI. Primăria Satu Mare a TĂIAT investițiile într-o sală polivalentă, bazin de înot și reabilitarea Filarmonicii"

  1. Bravos fratilor,asa da nu mai avem nevoie de investitii,mergeti in Ungaria si faceti sport.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Un motociclist și-a văzut MOARTEA cu ochii! A DERAPAT la o viteză MARE

Închide