FOTO/VIDEO. A fost instalat cel mai mare parc de distracții la NEPI Satu Mare. Urmează distracția


Produs de Cluj revine din nou la Satu Mare, de această dată în parcarea Shopping City și aduce pentru sătmăreni, între 12 și 14 aprilie, cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

Produs de Cluj, târgul care aduce mereu bunătăți de casă, costume populare, bijuterii și decorațiuni făurite de artizani clujeni, vine la Satu Mare în perioada 12-14 aprilie. Cel mai fain târg din Ardeal va fi amenajat în parcarea Shopping City Satu Mare.

În cadrul evenimentului vor fi expuse produse tradiţionale din lapte, carne, miere, ulei presat la rece, siropuri naturale şi produse de artizanat. Bucătari pricepuți își vor pune la încercare cunoștințele și vor pregăti grătare în aer liber.

Ansamblurile Folclorice vă vor încânta cu dansurile lor tradiționale, iar îndrăgiți interpreți vor susține spectacole de muzică populară și vă vor purta pe meleagurile străbunilor:

12 aprilie – Aurel Tămaș

13 aprilie – Valeria și Traian Ilea

14 aprilie – Marius Ciprian Pop

Nu vor lipsi de la târg nici activităţile dedicate celor mici. Copiii sunt invitaţi la spectacole de magie, să se distreze şi să simtă adrenalina în parcul de distracţii special amenajat cu această ocazie.Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre distracție, mall, NEPI, parc de distracții
FOTO. Cel mai mare parc de distracții, în parcarea NEPI Satu Mare! Concerte și produse spectaculoase

Închide