DOCUMENT! Zona din municipiul Satu Mare în care se va INVESTI cel mai mult

Firma Diferit din județul Cluj a câștigat licitația privind contractul cadru de întreținere a drumurilor din municipiul Satu Mare pentru următorii patru ani, având o ofertă mai bună decât firma concurentă Tehnic Asist. Cel puțin acest lucru l-au stabilit membrii Comisiei de licitație din cadrul Primăriei Satu Mare.

Potrivit acordului cadru, lucrările de reabilitare a drumurilor din municipiul Satu Mare au fost împărțite în două loturi: lotul 1 – malul drept al Someșului și lotul 2 – malul stâng al Someșului.

Redacția PresaSM.ro a intrat în posesia unui document care arată cât se va investi în cele două zone în următorii ani. Cu precizarea că în zona dreaptă a municipiului reședință de județ se va investi mai mult, potrivit necesităților stabilite în proiectul tehnic.

Pentru Lotul I – Mal Drept Someș – firma Diferit a câștigat cu o ofertă de 69.970.540 lei, ceea ce reprezintă 77% din suma prevăzută în caietul de sarcini, respectiv 82.294.010 lei.

Pentru Lotul II – Mal Stâng Someș – firma Diferit a câștigat cu o ofertă de 47.227.905 lei, ceea ce reprezintă 69% din valoarea prevăzută în caietul de sarcini de 61.720.507 lei.

Valorea totală inițială a contractului cadru a fost de 144.014.517 lei, iar în final această valoare a scăzut la 110.198.445 lei.

 

Fii primul care comentează! despre "DOCUMENT! Zona din municipiul Satu Mare în care se va INVESTI cel mai mult"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
E oficial! Un MILION de mp de teren, EXPROPRIAȚI în municipiul Satu Mare

Închide