FOTO. Fost șef al Poliției Satu Mare își face un ”cartier” în municipiu! Și un…hotel în centru


Un fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare și fost șef al Corpului de control al prefectului Radu Bud, pe numele său Alexandru Molnar, își ridică un sat de vacanță în municipiul Satu Mare. Și nu oriunde, ci pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea viitoarei centuri a municipiului reședință de județ.

Investiția se va întinde pe o suprafață de 40.593 de metri pătrați, iar 40% din teren va fi ocupată de construcții. Respectiv spații de cazare, spații administrative, spații de servire a mesei, spații de recreere.

Același Alexandru Molnar a depus un priect pentru a-și construi un hotel în inima municipiului Satu Mare. Mai exact, pe terenul pe care în prezent funcționează o parcare, chiar între Podul Decebal și Administrația Județeană a Finanțelor Publice.

Imobilul va avea ȘASE etaje și va domina întreaga zonă. Inițial, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Satu Mare, imobilul ar fi fost prevăzut cu OPT etaje.

parcare-finante-satu mare

Cererea pentru aprobarea de către Consiliul Local Satu Mare al Planului Urbanistic Zonal a fost semnată de către Molnar Alexandru şi Molnar Viorica, înregistrată la Primăria Municipiului Satu Mare sub nr. 15027/30/03/2016.

La solicitarea conducerii Primăriei municipiului Satu Mare, documentaţia a fost introdusă pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului la data de 10.08.2016, pentru a fi reanalizată cu privire la regimul de înălţime. Inițial, fiind prevăzută cu OPT etaje, fapt cu care unele persoane nu ar fi fost de acord.

În urma discuţiilor purtate în cadrul şedinţei, s-a stabilit ca regimul maxim de înălţime să fie P+6, motiv pentru care documentaţia a obţinut un nou aviz al Arhitectului Şef.

plan1 Comment on "FOTO. Fost șef al Poliției Satu Mare își face un ”cartier” în municipiu! Și un…hotel în centru"

  1. Băi,voi sunteti culmea !!Păi n-a fost el sef de inspectorat pe vremea lui Horia Anderco ???????

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
FOTO. Bradul din Satu Mare, o donație. Motivul este unul special

Închide