Doi elevi sătmăreni au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională. Alți doi elevi au luat 1

Elevii din județul Satu Mare, care au absolvit clasa a opta, și-au aflat astăzi rezultatele la examenul de Evaluare Națională.

Doi elevi din județul Satu Mare au luat zece pe linie. Este vorba despre David Nicolae Coroian de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” din Satu Mare și Andrei Tudor Verzeș de la Școala Gimnazială „Octavian Goga” din municipiul Satu Mare.

În schimb, alți doi elevi, de la școli din Carei și Oar, au luat nota 1 și 1,06. Toate rezultatele pot fi vizualizate accesând site-ul www.edu.ro . De asemenea, notele vor fi afișate și la sediul unităților de învățământ.

Rezultatele de la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a se vor publica în format electronic în data de 26 iunie 2017 la ora 12. Centrele de examen vor afişa rezultatele între orele 12-14.

Contestaţiile se pot depune, la centrul de examen, în data de 26 iunie 2017, între orele 16-20. Rezolvarea contestaţii se desfăşoară în perioada 27-29 iunie 2017. În urma evaluării lucrărilor contestate, nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii. Nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

Fii primul care comentează! despre "Doi elevi sătmăreni au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională. Alți doi elevi au luat 1"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat
Nu e de glumă! ZECI de polițiști la examenul de Bacalaureat în Satu Mare

Închide