FOTO. Bărăian Teodora Iulia, eleva perfectă. Singurul ZECE de la Bacalaureat în județul Satu Mare

Bărăian I. Teodora Iulia este eleva perfectă a județului Satu Mare, obținând singura medie de zece din județul Satu Mare la examenul de Bacalaureat! Pe următoarele nouă locuri se află doar elevi ai Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Satu Mare.

Eleva Bărăian I. Teodora Iulia, de la Liceul Teoretic Negrești Oaș, specializarea filologie, a luat singura medie de zece la examenul de Bacalaureat. Pe următoarele locuri – cu media 9,83 – sunt Mihalca D. Alexandru, Uhl Laura Iulia și Zele Mădălina Cristina, toți de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare.

Colegiul Național “Mihai Eminescu” conduce topul în ceea ce privește rezultatele obținute de elevi. Cu excepția primului loc, în top zece sunt liceeni de la “Eminescu”.

La nivel național, 177 de elevi au obținut media 10 la Bacalaureat. În regiunea de nord-vest, în Maramureș, nouă elevi au luat nota maximă, iar la Cluj, numărul celor care au luat Bac-ul cu zece este de 19. În Sălaj au fost șapte elevi cu media 10. Câte trei elevi au luat nota maximă și în Bihor și Bistița-Năsăud. Practic, județul Satu Mare este singurul care are doar o medie de zece în regiunea de nord-vest la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat.

La Satu Mare,  la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat a fost susținută de 1862 candidați din totalul de 1882 înscriși. Proba scrisă la Limba și literatura maternă a fost susținută de 432 candidați din totalul de 433 înscriși. La Limba și literatura maghiară maternă au fost prezenți 389 de candidați din cei 390 înscriși, iar la Limba și literatura germană maternă au fost prezenți toți cei 43 de candidați înscriși. Proba scrisă obligatorie a profilului a fost susținută de 1873 candidați din totalul de 1901 înscriși. La Matematică au fost prezenți 1219 candidați din cei 1243 înscriși, iar la Istorie au fost prezenți 654 candidați din cei 658 înscriși.

La această sesiune nu au fost înregistrate incidente, au precizat pe tot parcursul desfășurării examenului reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.


2 Comments on "FOTO. Bărăian Teodora Iulia, eleva perfectă. Singurul ZECE de la Bacalaureat în județul Satu Mare"

  1. succes în continuare

    View Comment
  2. matuse Malvina | iulie 9, 2019 at 06:47 |

    Felicitari!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat, Colegiul Național Mihai Eminescu
INTERVIU. Eleva de 10 a județului Satu Mare are planuri mari de viitor. Cum a atins perfecțiunea la Bac

Închide