E pe bune! Primăria Satu Mare, premiu național pentru cel mai bun program pentru tineri

Primăria Satu Mare a fost premiată la cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație, care a avut loc la București. Evenimentul este unul anual și este dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu.

Primăria Municipiului Satu Mare a primit Premiul de Excelență pentru proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, fiind declarat cel mai bun program implementat în acest an la nivel național!

”Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță! Doresc să felicit pe această cale inițiatorul acestui proiect, pe domnul Butka Gergo și să mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a declarat la festivitatea de premiere viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

Este important de precizat faptul că acest proiect a fost inițiat și dezvoltat de către Gergo Butka, care ocupă în acest moment funcția de consilier al primarului municipiului Satu Mare.

Vă reamintim că programul a pornit din necesitatea de a atrage forță de muncă în Satu Mare, lipsa tinerilor profesioniști fiind semnalată și de companiile sătmărene. În acest context, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a decis că este momentul să lanseze acest program care urmează să fie continuat și în 2018.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "E pe bune! Primăria Satu Mare, premiu național pentru cel mai bun program pentru tineri"

  1. Nicolae-Eduard Costache | octombrie 17, 2017 at 19:55 |

    Mă întreb: cum ar fi să scrieți articolele la modul la care o faceți , iar titlurile acestora să fie profi ? Fără titluri gen “click-bait” ?
    “FOTOGALERIE. Copertinele stațiilor de autobuz, tăiate pe Drumul Careiului. Vezi motivul”
    Ce titluri sunt astea ?!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Gergo Butka
UDMR votează. Primarul municipiului Satu Mare: “Am votat pentru un Ardeal puternic”

Închide