Elkezdődött a korszerűsítés a Darai út környékén

Miután a tavalyi év során alá lett írva a tervezési és kivitelezési szerződés az ivóvízhálózat és a szennyvízcsatorna-rendszer bővítéséről, majd sikerült beszerezni a szükséges engedélyeket, kezdetét vette a munkálatok kivitelezése is a Darai és a Diána utcákban, valamint azok környékén.

A 3 millió lej összértékű beruházást a helyi költségvetésből fedezi a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amelynek köszönhetően 5 utcában az ivóvízhálózat bővül, 9 utcában pedig a szennyvízcsatorna-rendszer.
Kereskényi Gábor polgármester személyesen is ellenőrizte a munkálatokat, és arra kérte a kivitelezőt, hogy minél hatékonyabban, és a lehető legjobb minőségben végezzék a feladatukat.

„Szerencsére Szatmárnémeti egyre inkább bővül, nekünk pedig figyelnünk kell arra, hogy minden lakos számára biztosítsuk az alapvető szolgáltatásokat. Ez a beruházás is ilyen, és folyamatosan dolgozunk majd azért, hogy Szatmárnémeti minden pontjára elérjünk. Örülök, hogy ebbe a szakaszba értünk ezen a környéken, ugyanakkor nemrég a Pirosberekben is tapasztalhattam, hogy megindult a rendteremtés, és ott is egy hasonló jellegű munkálatot kezdtünk el. Folytatjuk, és ismétlem, az előttünk álló időszakban pedig a város minden pontjára elérünk.” – nyilatkozta a helyszínen Kereskényi Gábor.

Bővül az ivóvízhálózat a Darai, a Ion Popdan, a Kaffka Margit, az Eugen Ionesco és a Gyulafehérvár utcákban, ezen beruházás összértéke 1 millió lej. 2 millió lejbe kerül a szennyvízcsatorna-rendszer kiépítése a Darai, a Ion Popdan, a Kaffka Margit, az Eugen Ionesco, a Gyulafehérvár, a Krúdy Gyula, a Károli Gáspár, a Scheffler János és a Mahatma Gandhi utcákban.Fii primul care comentează! despre "Elkezdődött a korszerűsítés a Darai út környékén"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskényi Gábor
Biztonságban kezdődik a tanév a szatmárnémeti iskolákban

Închide