O firmă uriașă a donat materiale de protecție anti-COVID19 pentru Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, principala unitate sanitară care tratează bolnavii de COVID-19 din județul Satu Mare, primește din partea E.ON combinezoane de protecție de înaltă calitate, rezistente la aerosolii lichizi contaminați. Astfel, cadrele medicale din secțiile de Terapie Intensivă, Boli infecțioase/Contagioase și laboratorul care procesează testele biologice beneficiază de echipamentele necesare pentru a-și continua activitățile de investigare și tratament pentru pacienții infectați cu COVID-19.

Și la nivelul județului Satu Mare au fost confirmate cazuri de infectare cu noul coronavirus, fiind nevoie și aici de echipamente de protecție adecvate pentru personalul medical.

“Încă de la declararea pandemiei am început să sprijinim spitalele din România pentru a face față acestei lupte dure cu noul coronavirus. Prin gestul nostru dorim să le spunem acestor profesioniști: medici, asistenți și tot personalul medical că îi prețuim și le mulțumim pentru tot ceea ce fac”, a declarat Manfred Paasch, directorul general al E.ON România.

“Mulțumim în mod deosebit societăților private care au înțeles să se implice în efortul nostru comun de a asigura echipamente de protecție necesare actului medical în acest context epidemiologic extrem de dificil și sensibil. Mulțumim pentru solidaritatea și pentru operativitatea cu care ne-au furnizat aceste echipamente extrem de utile, “a declarat Marc Ioan Adrian, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Companiile E.ON din domeniile distribuției și furnizării de energie electrică și gaze naturale au alocat 500.000 de lei pentru susținerea spitalelor care au nevoie urgentă de aparatură de specialitate pentru tratarea bolnavilor și de echipamente de protecție a personalului medical. Încă de la debutul pandemiei, prima acțiune a fost dedicată Spitalului Clinic Județean Mureș care a primit sprijin pentru achiziția unui echipament complet de testare, specific pentru COVID – 19.

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România grupul E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,3 miliarde de euro.1 Comment on "O firmă uriașă a donat materiale de protecție anti-COVID19 pentru Spitalul Județean"

  1. satmarean | mai 7, 2020 at 18:11 |

    La cât umflă facturile, au din ce să dea!!! Sunt tot banii noștri!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre E.on Gaz
Plata facturilor la apă-canal, energie, gaze, telefonie, amânate trei luni!

Închide