FABULOS! Ce VÂND sătmărenii pe OLX: sabie masonică, loc de veci, mistreți și…fostul sediu al Primăriei Carei


Sătmărenii vând chiar orice cu ajutorul siturilor de vânzări online. Cel mai vizibil este olx.ro. Practic, sătmărenii vând de la săbii masonice, locuri de veci, mistreți și capre de lapte, până la fostul sediu al Primăriei Carei!

Un sătmărean vinde două săbii cu așa-zise inscripții masonice. Prețul oscilează între 250 și 350 de lei. Cât de masonice ar putea fi, asta deja rămâne la latitudinea posibilului cumpărător, care ar putea să creadă povestea sau nu.

sabie-masonica

Un alt sătmărean vinde tocmai un loc de veci, la un preț de 1.400 de euro. Suntem curioși cum îl poate vinde, în ce regim juridic se poate încadra.

loc-de-veci

Alți sătmăreni vând mistreți – la 1.300 de lei, probabil bucata, respectiv două capre de lapte la un preț IMBATABIL de numai 280 de lei.


Unii sătmăreni, mai inimoși, ”vând” o canapea GRATIS. De asemenea, un sătmărean ”vinde” gratis tot un câine.

Și ca meniul să fie complet, chiar și fostul sediu al Primăriei Carei, aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, a fost scos la vânzare de către actualul proprietar.

fost-sediu-primaria-carei

Potrivit anunţului postat pe site de către actualul proprietar, imobilul este evaluat la un milion de euro. “De vânzare clădire construită în 1909, cu 2 nivele, 65 de încăperi + 2 curţi interioare de 50 mp + subsol. Este categorizată ca şi monument istoric. Suprafaţa este de 1.944 metri pătraţi”, se arăta în anunţul postat pe site.

Sediul în care a funcţionat Primăria Carei a fost retrocedat înainte de anul 2000 urmaşilor fostului proprietar. Administraţia locală a intenţionat să cumpere imobilul, însă negocierile cu urmaşii fostului proprietar au eşuat din cauza preţului foarte mare rezultat în urma unui studiu, clădirea fiind estimată la o valoare de circa două milioane de euro. Primăria Carei a plătit până la sfârşitul anului trecut pentru sediu o chirie lunară de 14.000 de lei.1 Comment on "FABULOS! Ce VÂND sătmărenii pe OLX: sabie masonică, loc de veci, mistreți și…fostul sediu al Primăriei Carei"

 1. Horia Mărieș | octombrie 13, 2016 at 05:36 |

  Cu privire la anunțul pentru vânzarea fostului sediu al Primăriei Carei apărut pe OLX.
  Proprietarii (bănuiesc că sunt cei din familia Tóth) cer un milion de €uroi.
  Mă întreb dacă primarul Kovács Jenö a făcut sau nu o afacere bună pentru oraș prin renovarea fostului han Aranyszarvas Fogadó, investiție care trebuia terminată conform proiectului încă în anul 2011 dar care nu este nici pe departe finalizată (vezi de exemplu sala de bal, cea în care s-ar fi cunoscut Petöfi Sándor și Szendrey Julia).
  Pentru renovarea vechii clădiri a hanului, Primăria Municipiului Carei, mai precis contribuabilii careieni, au cheltuit – bag mâna în foc – aproape dublu. Până acum.
  Mai mult ca sigur însă că a fost o invesție nu atât judicioasă cât mai mult sentimentală, decisă în 2009 de bunul gospodar care este primarul Kovács Jenö și aprobată atunci de Consiliul Local Carei. Ideal ar fi fost ca investiția să fi fost făcută prin apelarea la fonduri europene, eventual în cooperare cu țara vecină, nu cu bani proveniți din bugetul local, fiindcă ea se preta foarte mult la așa ceva.
  https://youtu.be/SMxFPJxat0I
  Numai primarul cunoaște răspunsul la întrebarea mea de mai sus. Pentru primar a fost mai mult ca sigur o afacere covenabilă fiindcă s-a lucrat cu o firmă prietenă, (cea care a mai lucrat și la Castelul Károlyi), cu SC Dominium SRL Satu Mare, societate aflată acum în insolvență, în insolvency, en procedure collective, lichidator judiciar: EURO INSOLV SPRL numită prin sentința nr. 419 din 28.05.2015 pronunțată de Tribunalul Satu Mare în dosar nr. 11866/83/2012, în temeiul art. 59 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței.
  Doar firmei SC Dominium SRL Satu Mare se pare că nu prea i-a priit colaborarea cu Primăria Carei, fiindcă a intrat începândde prin anul 2012 când a început procedura judiciară îmootriva ei, in insolvență. Oare va mai putea termina vreodată SC Dominium SRL Satu Mare renovarea părții din clădire care conține marea sală de bal?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre comic
INCREDIBIL! Mașină ABANDONATĂ, amendată pentru LIPSA rovinietei la Satu Mare

Închide