FOTO. A început dezinfectarea blocurilor în Satu Mare. Dezinfectante în toate scările

Primăria Municipiului Satu Mare a demarat astăzi acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc din municipiul Satu Mare, conform Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020.  Sunt vizate cele 2091 de scări de bloc de pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, pentru desfășurarea cât mai optimă a acțiunilor de dezinfecție vor fi implicate două echipe care vor acționa concomitent în două zone diferite ale orașului.

O echipă va acționa în cartierul Micro 16, zona adiacentă străzilor Făgărașului și str. Gellert, în timp ce o altă echipă va acționa simultan în cartierul Carpați II, zona str. Alecu Russo. În următoarea perioadă se va acționa în toate zonele din oraș.

În cadrul acțiunilor vor fi stropite ușile, clanțele, balustradele și spațiile comune din casa scării, cu substanțe dezinfectante avizate de Ministerul Sănătății care NU pun în pericol sănătatea locatarilor.

Pe de altă parte, în fiecare scară de bloc vor și distribuite și amplasate substante dezinfectante care vor putea fi folosite de locatari la intrarea în scara blocului! Tot cu această ocazie pentru a veni în sprijinul sătmărenilor, Primăria va distribui și 50.000 de declarații pe propria răspundere! Acțiunea este finanțată  integral din bugetul local.

Rugăm sătmăreni să ofere sprijin lucrătorilor ce vor efectua această dezinfecţie pentru a avea acces în scările de bloc, este mesajul Primăriei Satu Mare. 

Fii primul care comentează! despre "FOTO. A început dezinfectarea blocurilor în Satu Mare. Dezinfectante în toate scările"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, COVID19
FOTO. Dezinfectant înlocuit cu soluție de curățat pardoseala la Carei. Alții fură, pur și simplu

Închide