FOTO. Abandonat la naștere, un tânăr sătmărean a reușit în viață prin muncă și lacrimi


Abandonat de părinți la naștere, sătmăreanul Rafaelo Varga a demonstrat că în viață se pot face minuni cu puțină ambiție. Vorbim despre sătmăreanul care a participat la X-Factor, impresionându-l pe Ştefan Bănică jr. A terminat Liceul Teologic, iar acum vrea să termine mai apoi două facultăți și să ajute copiii abandonați. Între timp, lucrează la România TV, acolo unde s-a făcut remarcat din plin. 

Destin început tragic

Destinul este cu atât mai crunt cu cât mama lui i-a spus că nu l-a dorit. Pentru Rafael nu a contat, căci a găsit dragoste în jurul său. Cu un talent uriaș și multă dăruire a reușit să facă minuni și să le demonstreze tuturor că nimic nu este imposibil.

”Mi-a spus că am apărut din greşeală, că am fost un copil nedorit. Și aşa încep şi versurile de la primul meu single. Am simtit că trebuie să-i arăt că am apărut cu un scop, chiar dacă ea nu m-a dorit. Și că, la un moment dat, o să fie mândră de mine. Cel puţin sunt singurul din toată familia mea care am câteva clase. În familia mea nu are nimeni nicio şcoală, nu învaţă nimeni”, a declarat Rafaelo Varga, citat Jurnalul Naţional.

Norocul și-l face fiecare

Acum, Rafaelo Varga spune că îşi doreşte să facă două facultăţi şi să-i ajute pe cei care au rămas în casele de copii din ţară

”Simt că trebuie să fac ceva. Să mă lupt ca şi colegii mei din casele de copii să aibă măcar 10% din ce am eu. N-o să mă las la gândul că, gata, am scăpat din casa de copii. Vreau să fac Jurnalismul şi Psihologia. Două facultăţi vreau să fac. Psihologia pentru că vreau să ajut. Vreau să-i ajut pe colegii mei care se vor confrunta sau se confruntă cu ceea ce m-am confruntat şi eu. Și vreau să fac Jurnalismul pentru că e visul meu să ajung prezentator de ştiri, sau prezentator la o emisiune, sau reporter. Pas cu pas”, a mai spus Rafaelo.

Cu toate că nu a avut parte de dragoste din partea mamei naturale, Rafaelo nu s-a lăsat influențat negativ, spunând că vrea o familie căreia să îi ofere toată dragostea de care el nu a avut parte.

”O să-mi iubesc copiii atât de mult! Îmi doresc să am cel puţin doi copii şi vreau să le ofer ceea ce eu nu am avut”, a concluzionat Rafaelo.

Acum, Rafaelo militează pentru drepturile copiilor din centrele de plasament din țară, pe care îi vizitează ori de câte ori are posibilitatea, încercând să le ofere afecțiune. Pentru că dragostea este cel mai de preț cadou pentru un copil.

 

 

 2 Comments on "FOTO. Abandonat la naștere, un tânăr sătmărean a reușit în viață prin muncă și lacrimi"

  1. De admirat acest tânăr! Dar și el are nevoie de ajutor, iubire, căci e așa de greu să fii singur pe lume!

    View Comment
  2. Badea Gheorghe | ianuarie 27, 2020 at 08:16 |

    Bravo lui! Sincere felicitări pentru că a fost în stare să-și depășească condiția!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Rafaelo Varga
FOTO. Rafaelo Varga, alături de orfani. Abandonat la naștere, acum oferă dragoste

Închide