FOTO. Activitatea RAR Satu Mare, reluată la cote de avarie. Acoperișul, luat de vânt

În urmă cu scurt timp, reprezentanții Registrului Auto Român Satu Mare au reușit să reia activitatea în hală, pe o singură linie de verificări tehnice (din două disponibile în mod obișnuit). În zilele următoare se va lucra la jumătate din capacitate, dar cei de la RAR vă asigură că se va lucra într-un ritm susținut pentru ca operațiunile să se desfășoare cât mai rapid chiar și în aceste condiții.

Unii dintre clienți au fost deja reprogramați la reprezentanțele din județele învecinate, iar pentru ceilalți operațiunea solicitată va fi efectuată în continuare la RAR Satu Mare. Registrul Auto Român face eforturi pentru a rezolva problemele cauzate de vremea nefavorabilă.

ȘTIREA INIȚIALĂ. 

Acoperișul halei de la reprezentanța Satu Mare a Registrului Auto Român a fost smuls de vânt în timpul unei furtuni puternice, în data de 27.06.2019, în jurul orei 17.00. Din acest motiv, activitatea cu clienții în reprezentanță a fost întreruptă.

Pentru a se putea executa lucrările de reparație necesare, reprezentanța RAR Satu Mare va fi închisă astăzi, 28 iunie, dar și luni, 1 iulie. Toti clientii care au programări pentru aceste două zile vor fi contactați în cel mai scurt timp pentru a li se reprograma prestațiile ce nu au putut fi onorate. Tototdată, clienții vor putea alege să meargă pentru activitati în reprezentanțele RAR învecinate județului Satu Mare – Bihor, Sălaj și Maramureș.

”După remedierea problemelor, clienții care nu au optat deja pentru merge în alt judet, vor fi programați cu prioritate la reprezentanța RAR Satu Mare”, transmit reprezentanții RAR.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Activitatea RAR Satu Mare, reluată la cote de avarie. Acoperișul, luat de vânt"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Registrul Auto Roman
FOTO. Acoperișul RAR Satu Mare, smuls de vânt. Activitatea a fost sistată mai multe zile!

Închide