FOTO. Adrian Cozma: ”Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”

Aflat în una din cele mai frumoase zone ale județului nostru – Țara Oașului, Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, consideră că această zonă nu este promovată suficient.

Există tradiții bine păstrate de la o generație la alta, locuri unice care trebuie promovate in special peste hotare, iar pentru asta avem nevoie de o strategie de ansamblu foarte bine pusa la punct.

“Pentru a înţelege bine ce probleme au oamenii trebuie să mergi între ei şi asta am făcut nu doar în campania asta ci de ani buni şi cred că deciziile s-ar lua mult mai ușor dacă politicienii ar asculta vocea poporului. Țara Oașului e într-adevăr ca o țară. Tot ce este aici e realizat de ei și pare ca un ținut cu granițe proprii și reguli nescrise, dar bine înrădăcinate în modul lor de viață. Orice turist român sau străin va rămâne impresionat de locuri, oameni, tradiții și hărnicia oșenilor. Pentru asta fiecare român și cât mai mulți străini trebuie să știe, să afle de acest minunat ținut și eu asta o să fac. O să duc în toate colțurile țării și nu numai măreția Țării Oașului și o să promovez această minunată regiune a țării!”1 Comment on "FOTO. Adrian Cozma: ”Voi promova această minunată regiune a țării – Țara Oașului!”"

  1. Badea Gheorghe | septembrie 17, 2020 at 13:42 |

    Stimabile “domn” avocat, mai întâi învață să respecți regulile de distanțare socială impuse (pe bună dreptate) chiar de guvernul tău! Mai apoi, vedem noi, dar eu unul sigur nu votez un candidat care, în plină pandemie, nu respectă cele mai elementare reguli de distanțare pe care guvernul le-a impus, guvern format exclusiv din membrii aceluiaș partid cu al său!!
    Rușine să-ți fie!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Cozma
VIDEO. Adrian Cozma: “Satu Mare este pe ultimul loc în toate clasamentele. Am să reînviu Olimpia Satu Mare”

Închide