FOTO. Ajutor social doar dacă muncești într-o comună! La muncă pe câmp!

Asistații social primesc ajutoare sociale doar dacă muncesc în folosul comunității. Se întâmplă în comuna Odoreu, acolo unde a început curățenia de primăvară. Cu mic cu mare, majoritatea asistaților apți de muncă au răspuns prezent și au pus mâna la strâns de deșeuri aruncate pe spațiul verde.

Cei care au preferat să ”muncească” prin baruri sau în confortul de acasă vor fi nevoiți să își găsească altă sursă de subzistență: munca.

Viceprimarul comunei Odoreu, Kovacs Joszef a scris pe pagina sa de Facebook, în limba maghiară, iar în limba română ar suna cam așa: ”Cui, cum și când i se acordă ajutoarele sociale. Un criteriu foarte important: în Odoreu trebuie să muncești pentru a primi ajutor social”.


locuri de munca satu mare

1 Comment on "FOTO. Ajutor social doar dacă muncești într-o comună! La muncă pe câmp!"

  1. Bravo. Aplaude pentru domnul viceprimar.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asistat social
FOTO. Primăria Satu Mare pune asistații social la lucru. Cu Poliția Locală pe urme

Închide