FOTO. Tupeu, nu glumă! Nu vor să muncească, dar cer ajutor social prefectului

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, s-a confruntat astăzi, în cadrul audiențelor, cu o situație pe cât de obișnuită, pe atât de revoltătoare. Mai exact, o femeie susține că nu poate să muncească și cere ajutor social. Întrebată dacă deține documente medicale în acest sens, femeia a spus cu nonșalanță: ”Nu vrea să îmi dea medicul de familie” Serios?!

Concret, o persoană din Negreşti Oaş a solicitat sprijin pentru repunerea în plată cu ajutorul social care i-a fost suspendat din cauza neefectuării muncii în folosul comunităţii. Aceasta a menţionat că nu este aptă de muncă din cauza unor afecţiuni medicale pentru care medicul de familie nu a eliberat acte medicale doveditoare.

În acest caz prefectul a informat persoana că va dispune verificarea motivului pentru care s-a suspendat plata ajutorului social.

În al doilea caz s-a sesizat faptul că pe rutele Doba/Boghiş – Satu Mare persoanele încadrate în grad de handicap sunt nevoite să parcurgă distanţe mai mari de când carosabilul a fost reabilitat şi vechile staţii de autobuz au fost desfiinţate solicitând amenajarea de noi staţii pe vechile amplasamente. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu în vederea identificării unei soluţii în acest sens.

În ultimul caz s-a prezentat o persoană nemulţumită de cuantumul pensiei de boală deşi în acest caz s-a pronunţat o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Totodată s-a reclamat obturarea canalului de colectare a apei pluviale de pe DN19 în dreptul localităţii Apa. Prefectul a informat persoana că sentinţa definitivă şi irevocabilă îşi face efectele de îndată iar referitor la a doua problemă sesizată a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificări.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Tupeu, nu glumă! Nu vor să muncească, dar cer ajutor social prefectului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.