FOTO. Copiii dispăruți fără urmă din județul Satu Mare. Poliția încă îi caută

Copiii DISPĂRUȚI din Satu Mare

În România, dispar în fiecare an, în medie sute de copii. Un procent covârşitor de 97% dintre ei sunt găsiţi, cea mai mare parte în primele trei săptămâni. Restul de 3% sunt copii despre care, de cele mai multe ori, nu s-a mai aflat nimic niciodată.

Din păcate, la nivelul județului Satu Mare, un număr de trei copii au fost daţi dispăruţi şi sunt căutaţi încă din 1998. Cel puțin în cazul unuia, polițiștii consideră că minorii au fost, pur și simplu, vânduți unor rețele de exploatare a ființelor umane prin cerșetorie sau prostituție.

1. Balazs Attila Gyuszi, născut în data de 13.07.1995, din localitatea Ardud, dispărut de la domiciliu la data de 20.08.1998. Polițiștii iau în calcul ca minorul să fi fost vândut unor rețele de cerșetorie.

”La 20.08.1998 a dispărut de la domiciliul bunicilor din Ardud. Părinții acestuia nu sunt căsătoriți legitim. Locuiesc în Petroșani și sunt despărțiți. Minorul și fratele acestuia, de etnie rromă, erau neglijați de familie. În cauză nu sunt suspiciuni de omor, fiind mai probabilă înstrăinarea în vederea adopției și cerșetoriei”, susțin polițiștii sătmăreni.

2. Boca Ramona Olimpia, născută în data de 25.05.1991, din localitatea Tășnad, în cursul lunii octombrie 2001, a dispărut de pe raza comunei Căuaș.

”La 03.10.2001, în jurul orei 18.00, a dispărut de pe pășunea satului Hotoan, județul Satu Mare, din apropierea Haltei CFR, unde se afla cu familia și îngrijea animalele. Minora de etnie romă suferă de deficiențe de auz și vorbire și a mai fost dispărută”, a precizat polițiștii.

3. Varga Ecaterina, născută în data de 03.07.1989, din localitatea Doba, la 29.04.1998 a dispărut de pe raza satului Boghiș comuna Doba. Semnalmentele acesteia: înălțime 120 cm, corpolentă astenică, ten măsliniu, față ovală, păr negru, ochi negrii.

Copiii DISPĂRUȚI din Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Copiii dispăruți fără urmă din județul Satu Mare. Poliția încă îi caută"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copil disparut
Minor (15 ani) dispărut fără urmă. Familia este disperată. Căutat și în județul Satu Mare

Închide