FOTO. Cuiburi de scandalagii, eliminate din centrul Sătmarului! Primăria a demolat case

După 25 de ani de calvar (și tot atâția de demersuri) pentru locuitorii de pe străzile Traian, Corvinilor și Lucaciu s-a făcut ordine și curățenie în curtea imobilului de pe str. Corvinilor 26 din Satu Mare, căsuțele și anexele fiind demolate.

Locatarii din zonă, adică peste 100 de proprietari de apartamente, dar și cei care gospodăresc grădinița de pe strada Vasile Lucaciu, pot răsufla ușurați deoarece au scăpat de focarul de infecție care se instalase în timp în locul cu pricina.

Totul a început acum 25 de ani și de atunci s-au tot făcut plângeri și cereri pentru rezolvarea problemei, însă fără rezultat. Reprezentanții Primăriei Satu Mare au reușit eliminarea focarului de infracționalitate, care a dispus demolarea și curățarea zonei. Sperăm ca și celelalte anexe (Cămări, garaje) care au fost construite ilegal să dispară din peisaj, iar în acel loc să fie amenjată o parcare și un loc de joacă pentru copii, inexistent în zonă.

2 Comments on "FOTO. Cuiburi de scandalagii, eliminate din centrul Sătmarului! Primăria a demolat case"

  1. Ii asteptam siin micro 15 sa demoleze garajele construite pe spatiul public

    View Comment
  2. Dar “balcoanele” vizibile în pozele de după, care au ajuns până la etajul 2, nu deranjează pe nimeni? Sunt în regulă, au fundaía necesară? Prezintă siguranță în exploatare?!?
    Gardienii publici ar trebui să verifice și aceste “mărețe realizări”?!? Au Autorizațiile necesare?!?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primaria Satu Mare
Probleme în Satu Mare?! O să le puteți raporta, prin telefoanele inteligente, către Primărie

Închide