FOTO. Cum încearcă Primăria Satu Mare să readucă acasă tinerii. Sute de studenți interesați

O nouă ediție a bursei de joburi “Satu Mare te așteaptă acasă”, proiect inițiat și organizat de Primăria Satu Mare, a avut săptămâna trecută la BT Arena Cluj.

Inițiativa, demarată în anul 2017, își propune să îi atragă pe studenți către angajatorii sătmăreni, odată ce își încheie studiile universitare. Ținând cont de situația actuală de pe piața muncii,
acest proiect dorește să ofere tinerilor motivația profesională pentru a se întoarce în orașul lor natal.

Proiectul Primăriei Satu Mare a fost preluat în acest an și de Consiliile Județene Bihor, Harghita și Primăria Sfântu Gheorghe, care au organizat la Cluj o acțiune comună, având sloganul ”HaiAcasă”.

Peste 150 de studenți sătmăreni, care doresc să-și construiască o carieră în orașul din care au plecat, au putut intra în contact direct cu cele mai mari companii din Satu Mare, dar și să discute cu primarul municipiului Satu Mare, Gabor Kereskényi, despre proiectele de dezvoltare a orașului nostru.

Primăria Satu Mare mulțumește participanților, deopotrivă tinerilor și companiilor partenere pentru implicare. Pe pagina evenimentului participanții au la dispoziție un formular online pentru a-și exprima opiniile și a face propuneri pentru ediția 2020.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Cum încearcă Primăria Satu Mare să readucă acasă tinerii. Sute de studenți interesați"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Primarul Kereskényi, întâlnire cu Viorica Dăncilă. Ce promisiuni a primit din partea premierului

Închide