(FOTO) INCREDIBIL! Un sătmărean a făcut singur rampe pe trotuarele de pe Drumul Careiului

Pentru că firma care a executat lucrările de reabilitare a Drumului Careiului – Tehnic Asist – potrivit informațiilor din spațiul public, nu a executat rampe de urcare pe trotuare (nu știm dacă au fost prevăzute în proiect), un sătmărean și-a cumpărat materialele necesare și s-a pus pe treabă!

A executat în ”regie proprie” rampe de urcare pentru bicicliști. Una dintre acestea a fost făcută la intersecșia dintre Drumul Careiului și Aleea Neajlov. Se vede clar cum lucrarea este realizată de către o persoană care nu a dat prea multă importantă unor aspecte tehnice și estetice.

A turnat stratul de ciment, l-a nivelat nu tocmai cu migală, respectiv a postat niște flacoane de cu apă pe post de bariere, astfel încât bicicliștii sau pietonii să realizeze că este proaspăt turnat.

Potrivit legislației în vigoare, intervențiile neautorizate la drumul public constituie cel puțin contravenție. În orice caz, gestul omului este lăudabil cel puțin pentru civismul de care a dat dovadă.6 Comments on "(FOTO) INCREDIBIL! Un sătmărean a făcut singur rampe pe trotuarele de pe Drumul Careiului"

 1. Faptul că nu s-au făcut rampe este ÎNCĂ o dovadă de cât de mult le pasă autorităților, ÎN REALITATE, de cetățenii care i-au votat și le dau un salariu generos!!!! Nu știu cum se face că de 27 de ani generoși sun mereu cetățenii NU ȘI AUTORITĂȚILE!!!!

  View Comment
 2. Dacă după aceasta se va da amendă de la Circulație sau de la Disciplina în Construcții, chiar că suntem de tot râsul. Rușine, rușine pentru executant dar și pentru Primărie.

  View Comment
 3. Deci sătmăreanul merită pușcărie, nu amendă!
  A făcut “rampe” pe trotuar, unde accesul bicicli;tilor este INTERZIS!!!!!
  La 2 metri era pista de biciclete, pe unde nu merge nicio bicicletă!
  Ca idee, EU îi blochez pe dobitocii care merg pe trotuare cu bicicleta! NU AU CE CĂUTA PE TROTUARE!!!!!

  View Comment
 4. Primarul a promis minim 50 km. pista de biciclete in munucipiu, in campanie. Deocamdata 0 ! Macar niste rampe sa faca…

  View Comment
 5. Actiunea e laudabila orasul avand aspect modern si civilizat.Si asta inseamna diferenta intre rural si urban. Dar nu si daca masinile parcheaza pe ele. Apropo, la iesirea din oras, vizavi de Petrom, o firma nesimtita isi parcheaza zilnic cu nerusinare masinile pe noua pista de biciclete in care primaria a cheltuit, Ce usor s-ar putea recupera niste bani din amenzi!

  View Comment
 6. O rampă nu este doar pentru bicicliști, este mai ales pentru persoanele cu handicap care se deplasează în cărucioare!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre accident rutier
FOTOGALERIE. O femeie a provocat un accident în lanț în centrul Sătmarului. PATRU mașini avariate

Închide