FOTO. Nevoiași umiliți în Satu Mare. Unii ”donează” resturi alimentare, în bătaie de joc

Fundația Maurer din municipiul Satu Mare a lansat – în urmă cu trei ani – un proiect social prin care îi invita pe oamenii cu suflet mare să doneze alimente pentru persoanele nevoiașe. Dacă mulți s-au conformat, există și persoane care au aruncat deșeuri și resturi alimentare în coșul pus la dispoziție.

Prezentăm mai jos apelul Fundației Maurer:

”Stimată comunitate, acum 3 ani am montat pe peretele clădirii sediului nostru lada cu pâine, iniţiativă unică în Satu Mare. De atunci, lada este de ajutor zilnic pentru nevoiaşi, pentru ca să nu existe zi fără pâine pentru aceştia. În această ladă poate să pună o pâine oricine doreşte, cu toate acestea în ultimele zile doar noi facem acest lucru. Din păcate, mulţi au uitat care este destinaţia lăzii şi au depozitat aici produse fără ambalaj, congelate, sau consumate pe jumătate, ceea ce reprezintă o umilinţă la adresa bieţilor oameni care se hrănesc de aici, şi care tocmai pentru a servi o bucată de pâine vin în acest loc. Rugăm pe această cale doritorii în a ajuta, să pună pâine în ladă, şi să dea dovadă de un minim respect faţă de aceste persoane şi aşa necăjite (str. G. Coşbuc nr. 4/A)”.

3 Comments on "FOTO. Nevoiași umiliți în Satu Mare. Unii ”donează” resturi alimentare, în bătaie de joc"

 1. Vatamaniuc Melinda | februarie 28, 2020 at 02:26 |

  Santem o nație proasta! Mă mir cum de ne mai suporta bunul Dumnezeu pe pământ!

  View Comment
 2. Daca au ajuns in aceasta situatie sunt deja destul de loviti de soarta, de ce sa ii batjocorim? Daca nu esti in stare de o fapta buna, abtine-te sa faci ceva rau! Fii om, fii crestin, gindeste-te la Dumnezeu!

  View Comment
 3. Florin Salam | februarie 28, 2020 at 09:48 |

  Eu vad zilnic,oameni ai strazii care cauta prin tomberoane,cosuri de gunoi legati de stalpi ,si de acolo isi mai procura mancare,nu vad in aceasta postare ceva ce merita postat. Exemplu : imi cumpar o conserva de fasole,si la jumate nu mai pot,vad un om al strazii si il impart cu el,se bucura? In Satu Mare nu-i la fel?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.