FOTO. Noile radare ale Poliției Satu Mare. Surprinde și fața șoferului de la 1 km

În dotarea Poliției Rutiere Satu Mare se află de câteva săptămâni un radar-pistol. Cunoscut în termenii de specialitate drept cinemometru. Aparatele de tip pistol au cameră video HD şi pot detecta de la peste 1.000 de metri viteza de deplasare a maşinii, plăcuţa de înmatriculare, dar şi trăsăturile faciale ale şoferilor.

Aparatul de radar mobil are un laser integrat şi o cameră video digitală de înaltă fidelitate, ceea ce face din LTI 20-20 TruCAM unul dintre cele mai performante aparate de măsurare a vitezei disponibile pe piaţă. Aparatul adună pe cardul de memorie înregistrări video, fotografii HD detaliate, ce pot cuprinde marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale şoferilor.

Radarul măsoară viteza maşinii cu ajutorul unei unde laser, care nu necesită mai mult de 0.33 secunde pentru a stabili viteza, timp mult prea scurt pentru ca şoferul să poată reacţiona la orice semnal sonor scos de aparatele de detecţie radar.

Radarele sunt disimulate în mașini neinscripționate, aflate în dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Noile radare ale Poliției Satu Mare. Surprinde și fața șoferului de la 1 km"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Rutieră
INCONȘTIENT. La volanul mașinii, fără permis, de Zilele Orașului Satu Mare!

Închide