FOTO. Pană de curent la mall-ul NEPI. Zeci de minute de blocaj total

Pană de curent masivă la Shopping City-ul celor de la NEPI Rockcastle din municipiul Satu Mare. Pana de curent a durat circa 10 minute, după care nu au mai funcționat serverele caselor de marcat. Motiv pentru care clienții au fost nevoiți să aștepte zeci de minute până când situația s-a remediat.

Încă nu se cunoaște natura defecțiunii. Cert este faptul că cei de la NEPI au realizat legătura cu magistrala de curent în mod direct. Adică, au realizat o linie proprie din zona ștrandului și până pe Drumul Careiului.

Nu știm dacă este vorba despre o subdimensionare a necesarului de electricitate sau nu, cert este doar faptul că problema a durat câteva zeci de minute.

Reamintim că deschiderea mall-ului Shopping City Satu Mare, o investiție a celor de la NEPI Rockcastle, a generat o veritabilă nebunie. Parcarea de la mall, cât și cea de la Kaufland, respectiv cele din Cartierul Micro 14 au fost pline ochi.

La un moment dat, din cauza mașinilor parcate aiurea, șoferii care au dorit să coboare de la parcarea superioară a mall-ului NEPI au rămas blocați. Noroc cu un echipaj al Poliției Locale care a intervenit și a decongestionat trafic după aproximativ o oră!

După această pățanie, niciun șofer nu a mai îndrăznit să folosească parcarea superioară, aceasta rămânând aproape goală. Pozele au fost realizate în jurul orei 17.00.

Din păcate, pentru că unii șoferi au parcat aiurea s-au creat ambuteiaje. Un cititor al PresaSM susține că stă în parcarea de pe terasa mall-ului de zeci de minute, așteptând să poată ieși.

Un sătmărean a așteptat de zeci de minute să poată ieși din parcarea de pe acoperișul mall-ului NEPI

Sute de sătmăreni au așteptat deschiderea Shopping City Satu Mare chiar în fața magazinului. Odată cu deschiderea oficială, atmosfera festivă a fost înlocuită de frenezia cumpărăturilor. Unii au venit pentru a trece pragul magazinelor preferate, în timp ce alții s-au înghesuit la food court, pentru o porție de fast-food.

1 Comment on "FOTO. Pană de curent la mall-ul NEPI. Zeci de minute de blocaj total"

  1. Polițiștii trebuia să fie acolo de la început, să nu lase țăranii proști să parcheze unde vor mușchii lor.
    Dar nu puteau lipsii de la pânda cu radaru

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTO. După ce au fost blocați, șoferii nu mai folosesc parcarea de la etajul NEPI

Închide