EMOȚIONANT. Robi (13 ani) își dorește doar să meargă la școală! Scrisoare către Moș

Robi, un copil în vârstă de 13 ani, elev în clasa a VI-a la Școala Generală Ardud, i-a adresat Moșului o scrisoare de-a dreptul emoționantă. Conștient de condiția socială a familiei sale, copilașul nu își dorește altceva decât să poată continua să meargă la școală.

Redăm integral scrisoarea amoționantă adresată lui Moș Crăciun:

”Miercuri m-am trezit devreme. La școală toți copiii au discutat despre Moș Crăciun. Au vorbit despre cine ce primește mâine. Eu numai i-am ascultat. Mulți colegi din clasă așteaptă jucări, eu nu. Eu după terminarea școlii, mergând spre casă, m-am gândit ce bine ar fi să am ceva cu ce a-și putea să umblu la școală.

Pe mine mă ducea la școală bunicul cu bicicleta. Aș vrea tare mult să am cu ce să umblu la școală, ceva mai comod ca bicicleta, că iarna mi-e tare frig pe ea. Aș vrea un hoverboard, dar bunicii nu au posibilitatea pentru așa ceva”.

Mai multe persoane de bine s-au mobilizat deja și urmează să îl ajute.

2 Comments on "EMOȚIONANT. Robi (13 ani) își dorește doar să meargă la școală! Scrisoare către Moș"

  1. Spuneti mi ca scrisoarea e corectata de fratele mai mic, nu de un profesor! Va rooooog!
    Altfel e un dezastru la acea scoala!

    View Comment
  2. Sătmărean | decembrie 7, 2018 at 15:23 |

    Monica… În primul rând un dezastru ești tu! Privește cum scrii:”Spuneți mi” în loc de “Spuneți-mi”?? Dincolo de ortografie, importantă e esența lui, mesajul pe care îl transmite. Știu că e greu de înțeles astfel de lucruri de substanță care stau la baza demersului, pentru cei ca tine. Așadar o școală care se preocupă așa de frumos de copii este una minunată! Felicitări celorlalte care au inițiat demersul.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mos craciun
Moș Crăciun EXISTĂ! Biciclete pentru copiii din casele familiale din județ (FOTO&VIDEO)

Închide