FOTO. Polițistul sătmărean care ajută benevol copiii defavorizați prin sport. Le oferă o șansă!

În Poliție lucrează și oameni dedicați. Nu doar în plan profesional, dar și în plan social. Ei nu ies în evidență, nu se laudă. Ei își văd de treabă. Singura lor bucurie este să vadă rezultatele muncii lor. Un astfel de polițist este și polițistul sătmărean Marian Predoi, iar reporterii PresaSM i-au aflat povestea demnă de toată aprecierea comunității.

Cine este Marian Predoi

Marian Predoi este din Dolj, dar munca l-a adus de peste două decenii în județul Satu Mare. El nu este un om care să se laude. Dar reporterii PresaSM i-au aflat povestea de la oamenii pe care îi ajută. Care consideră că întreaga societate merită să afle despre faptele acestui OM.

La cei 44 de ani ai săi, Marian Predoi practică munca de polițist de 24 de ani. Cu mult succes, rezultatele profesionale vorbesc de la sine. Dar nu o să insistăm acum asupra lor. De această dată vi-l prezentăm pe omul Marian Predoi.

Sportul, o șansă pentru tinerii defavorizați

Fost sportiv cu rezultatele remarcabile atât la nivel național cât și regional, devenind chiar și vicecampion balcanic la judo, acesta a înțeles că schimbarea în bine a unei societăți nu se poate face fără implicare. Iar una dintre armele cele mai redutabile este chiar sportul.

Din experiența sa de polițist, Marian a văzut ce înseamnă ca un copil să crească într-un mediu defavorizat, fără disciplină, fără o șansă de viitor. Fără ca un copil să își clădească un sistem de valori, bazat pe efortul propriu. Care să îi facă să creadă în ei.

Așa că, alături de colegul său Hajlak Iosif, se ocupă benevol, în timpul său liber (nefiind plătit) de inițierea copiilor în artele judo-ului. Au înființat clubul ”Judo Club Spartacus Carei”, unde o parte dintre copii provin din mediile defavorizate. Aici, micuții se bucură de toate condițiile pe care nu le găsesc acasă.

 

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Polițistul sătmărean care ajută benevol copiii defavorizați prin sport. Le oferă o șansă!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Sătmărean decedat într-un accident. A fost spulberat de o mașină

Închide