FOTO. Povestea tinerei adoptate (acum 27 de ani) din județ care își caută părinții naturali


Elena Oliv – cu numele de naștere Elena Viorica Lăcătuș – a fost născută în localitatea Cămărzana, județul Satu Mare, în 1988. Prin anul 1992 a fost adoptată de o familie din Italia. După mai bine de 27 de ani, tânăra își caută acum familia și are nevoie de ajutorul nostru.

”Am un mare gol în suflet, faptul că nu-mi cunosc familia biologică, am fost adoptată la 4 ani de la casa de copii din Satu Mare, sunt născută pe 20 aprilie 1988 în satul Cămărzana, iar părinții mei se numeau Irina și Vasile Lăcătuș, vorbesc la trecut pentru că nu știu dacă trăiesc.

Mi-ar plăcea să știu și dacă am frați. Eu momentan locuiesc în Italia și numele meu de naștere era Elena Viorica Lăcătuș. Am emotii și sper să aflu câte ceva despre trecutul meu și să fie totul bine. Mulțumesc mult și succes tuturor celor care își caută familia!”, este apelul tinerei sătmărence.

Dacă aveți informații, vă rugăm să le scrieți administratorilor paginii de Facebook: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Vă rugăm să DISTRIBUIȚI să o ajutăm pe tânără!Fii primul care comentează! despre "FOTO. Povestea tinerei adoptate (acum 27 de ani) din județ care își caută părinții naturali"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre adopție, copil adoptat, părinti adoptivi, poveste
FOTO. Sfântul Sătmarului! Omul care a salvat mii de persoane, inclusiv pe Nicolae Ceușescu

Închide