FOTO. Preotul sătmărean care construiește singur un monument al eroilor. Respect!


Un preot ortodox din județul Satu Mare ne dovedește că unii reprezentanți ai bisericii sunt demni de toată recunoștința societății. Prin puterea exemplului persona, Gabriel Chereji, preot în satul Cuța, comuna Socond, a decis să realizeze de unul singur un monument al eroilor, care să fie amplasat la intrarea în curtea bisericii.

”Am început la MONUMENTUL EROILOR DIN CUȚA, care va fi o lucrare personală, atât ca proiectare cât și executare. Cu inima la eroii neamului românesc, pentru care merită fiecare picătură de osteneală și oboseală, s-a finalizat fundația monumentului eroilor și am început la zidărie”, a spus preotul Gabriel Chereji.

Dimensiunile monumentului: lungime – 7.20 m, lățime – 1.80 m și înălțime – 4 metri.


Nota redacției: Iată cum un preot ortodox reușește să ne convingă că există reprezentanți ai Bisericii demni de toată recunoștința noastră! Un adevărat exemplu de dedicare și patriotism. Vă mulțumim!1 Comment on "FOTO. Preotul sătmărean care construiește singur un monument al eroilor. Respect!"

  1. Respect! Poate există măcar un creștin care să-l ajute!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Biserica Ortodoxă, Gabriel Chereji
FOTOREPORTAJ. Mii de credincioși la sfințirea Catedralei Codrului. Măriuș, centrul spiritual

Închide