FOTO. Reacții foarte dure în cazul agenților de la cazinouri: ”Se depun plângeri penale”


După ce unii angajați ai unei firme de pază din București au fost acuzați că și-ar fi părăsit vineri seara posturile de la mai multe cazinouri din municipiul Satu Mare, conducerea societății a avut o reacție extrem de vehementă, precizând că se vor depune inclusiv plângeri penale împotriva persoanelor pe care le consideră vinovate. 

Reprezentantul firmei în cauză, Cristina Băltărețu, a ținut să facă o serie de precizări pentru PresaSM:

”În urma neregulilor constatate în nenumărate rânduri cu privire la serviciul defectuos prestat de către agenții de securitate propuși de către fostul șef de zonă, beneficiarul ne-a solicitat să luăm măsuri în vederea remedierii situației și înlocuirea, totodată, a reprezentantului nostru pe zona Satu Mare, cât și a unor angajați.

În aceste condiții am luat urgent măsuri pentru remediere ca serviciul să fie prestat conform contractului cu beneficiarul, trecând la înlocuirea șefului de zonă cu o altă persoană din Satu Mare. La aflarea veștii, angajații știind că persoana care va fi numită să coordoneze activitatea este una foarte exigentă și severă cu privire la modul de desfășurare a serviciului de către agenți, aceștia nu au mai dorit continuarea colaborării și au părăsit posturile, astfel șantajându-ne să rămână fostul șef.

În aceste condiții ne-am văzut nevoiți să recurgem la un acord de subcontractare cu o societate de pază din Satu Mare pentru câteva zile pentru a se putea furniza în continuare serviciile de pază către beneficiar, fără ca acesta să fie afectat și noi având timpul necesar pentru a ne angaja alt personal calificat pentru continuarea contractului de pază cu respectivul beneficiar.

Precizez faptul că nu există niciun conflict între societățile de pază din Satu Mare implicate în această poveste relatată eronat de un angajat al societății noastre care nu și-a respectat contractul de muncă, acesta părăsind postul în acea seară, și nu numai el, și nici între societatea noastră și angajați, salariile fiind achitate în termen, conform contractului individual de muncă fără niciun fel de întârziere până în prezent.

Mai precizez faptul că nici în această seară cei care trebuiau să intre în serviciu nu s-au prezentat la posturi. Vom depune plângere penală împotriva celor vinovați pentru această situație creată care nu a duce o imagine așa cum am reușit noi să ne-o creem și vă promit că vor plăti conform contractelor de muncă, cât și pentru denigrarea societății noastre”.


În schimb, unul dintre cei opt agenți susține că nu a părăsit locul de muncă decât după ce i s-ar fi cerut acest lucru.

”Eu nu am părăsit postul numai după ce mi s-a cerut acest lucru. A venit noul inspector de zonă cu un alt bărbat și mi s-a spus că nu mai lucrez. Într-adevăr, noi am spus că nu dorim să lucrăm cu noul inspector, dar până în data de 20 ianuarie am fi rămas”, a spus unul dintre agenți.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Reacții foarte dure în cazul agenților de la cazinouri: ”Se depun plângeri penale”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cazinou, firma de pază
FOTO. Situație tensionată la cazinourile din Satu Mare! A intervenit Poliția

Închide