FOTO. Sătmărean cu suflet enorm. Ajută necondiționat familiile amărâte

Adrian Vlad este un sătmărean cu suflet mare, care a ajutat necondiționat, doar în acest an, 20 de familii nevoiașe. El nu cere recunoștință, dar vrea ca prin puterea exemplului personal să se alăture și alți oameni acestui demers.

Doar astăzi, sătmăreanul a ajutat cu lemne de foc o familie nevoiașă, cu cinci copii, care trăiesc doar cu tatăl lor, după ce mama i-a părăsit, în satul Pișcari, comuna Terebești. Adrian Vlad își propune să le recondiționeze și casa, care este în stare foarte avansată de degradare.

”Urmează pe săptămâna viitoare, dacă ne ajută bunul Dumnezeu, să mai aduc încă o mașină de lemne și sper, tot cu ajutorul bunului Dumnezeu, să rezolv și acoperisul”, a spus Adrian Vlad pentru PresaSM.

Bunul samaritean dorește să transmită un semnal tuturor oamenilor de bine, pentru a i se alătura. De asemenea, dorește să le mulțumească tuturor celor care l-au ajutat până în prezent.

”Și le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și care m-au ajutat pentru a sprijini 20 de familii anul acesta”, a mai spus Adrian Vlad.

Persoanele care doresc să dea o mână de ajutor pot să îl sune și pe tatăl copiilor – Radu – la telefon: 0759.562.430.

Dacă nu puteți dona, puteți ajuta cu o distribuire. Vă mulțumim!

4 Comments on "FOTO. Sătmărean cu suflet enorm. Ajută necondiționat familiile amărâte"

 1. Constantin Matei | noiembrie 2, 2019 at 15:21 |

  As vrea sa iau legatura cu Adrian Vlad : facebook, email, nr de mobil, multumesc. Constantin Matei.

  View Comment
 2. si eu voi ajuta familia dupa telefon

  View Comment
 3. vezi ca are nr de telefon

  View Comment
 4. Nu stiu ce sa zic despre acele lemne de foc dar noi am fost duminica 3.11.2019 la această familie si le-am dus haine alimente lenjeria de pat dar lemnele promise sau (duse) deja încă nu erau pe niciunde

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTO. O femeie a făcut sute de km pentru a salva un câine din Satu Mare

Închide