VIDEO. Proiectul privind vânzarea sediului UDMR, retras de pe Ordinea de zi

Proiectul privind vânzarea sediului UDMR a fost retras de pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local. Cel care a făcut anunțul a fost chiar viceprimarul Adrian Albu, cel care a și propus proiectul. 

Viceprimarul Adrian Albu a retras de pe Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local proiectul de hotărâre care viza vânzarea imobilului situat pe strada Mihai Viteazul către UDMR. Formațiunea politică a dorit să achiziționeze clădirea care în prezent este sediu de partid, dar consilierii PSD au anunțat încă din această dimineață că se opun demersurilor de vânzare.

Albu a spus că nu există nicio problemă cu vânzarea clădirii și că situații similare s-au înregistrat și în alte județe din țară. Retragerea proiectului, spune liderul liberal, nu are nicio legătură cu chestiuni legate de legalitate. Autoritățile trebuie doar să verifice dacă imobilul se află în domeniul public sau cel privat al municipiului.

“Vreau să adaug că nu este nicio problemă de legalitate cu acest proiect”, a spus Albu. “Sunt precedente de la Craiova si Arad, unde, tot asa, s-au vandut sedii catre partide,” a declarat viceprimarul.

Social-democrații au ridicat semne de întrebare cu privire la prețul pe care UDMR urma să îl plătească pentru edificiul istoric, dar și probleme legate de modalitățile de plată.Fii primul care comentează! despre "VIDEO. Proiectul privind vânzarea sediului UDMR, retras de pe Ordinea de zi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu
PNL, primul partid care și-a lansat programul politic pentru Europarlamentare

Închide