OPINIE. SUTE de persoane îi plâng de milă viceprimăriței demisionare Doina Feher

FOTO: Facebook/Doina Feher

Cât de compromis este sistemul bugetar din municipiul Satu Mare?! Nimic mai simplu, dacă este să avem în vedere postarea fostului viceprimar al municipiului Satu Mare, Doina Feher, care a renunțat la postul său după ce fiul ei, Andrei Micle, s-a aflat pe lista de priorități în vederea obținerii unui apartament ANL. Lista semnată chiar de Feher, în calitate de președinte al Comisiei! 

Doina Feher a postat pe Facebook un mesaj lacrimogen, cu textul: ”Este mare lucru să-ți poți păstra sufletul intact și curat într-o lume în care se calcă pe suflete, mai mult decât pe asfalt…”, la care o parte din bugetarii plantați politic au simțit nevoia să îi împărtășească ”durerea”.

Semn că mulți indivizi plătiți din bani publici nu consideră că gestul fostului viceprimar ar fi încălcat cel puțin normele morale, dacă nu chiar pe cele legale.

Stimați sătmăreni, intrați singuri pe pagina de Facebook a Doinei Feher. Poate îi recunoașteți. Listă pe care se află primari, politicieni, funcționari publici, polițiști, jandarmi, etc. Componenți ai ”statului de drept”. Care nu prea consideră că gestul fostului viceprimar este unul greșit. 

 

FOTO: Facebook/Doina Feher

OPINIE de Ciprian Bâtea – editor PresaSM 


Reamintim că viceprimarul Doina Feher a demisionat ca urmare a solicitării venite tocmai de la președintele național al PNL, Ludovic Orban, care i-a cerut acest lucru în mod clar într-o întâlnire care a avut loc luni la Cluj-Napoca.

Viceprimarul Adrian Albu, președinte al PNL Satu Mare, a fost cel care a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă susținută nu la sediul Primăriei Satu Mare, ci la partid. Albu a precizat că Doina Feher nu a putut să fie de față pentru că trece printr-un moment greu.

În ceea ce privește acțiunile viceprimarului, președintele PNL Satu Mare a pus că astfel de atitudini nu vor fi tolerate, dar viceprimarul nu și-a dat seama că ceea ce a făcut ridică semne de întrebare legate de moralitate.

Albu a mai vorbit și despre faptul că oamenii politici trebuie să se raporteze la alte standarde, deși și ei sunt tot oameni ca și “cei de pe stradă”.

Potrivit informațiilor PresaSM, Ludovic Orban i-a reproșat Doinei Feher prezența la eveniment. A cerut conducerii PNL Satu Mare să ia act de demisie în ziua respectivă.

”Ce vrei să faci?! Să ne compromiți pe toți?”, ar fi spus Orban, la vederea Doinei Feher. 

Conducerea centrală a PNL îi reproșează că a adus prejudicii de imagine formațiunii liberale tocmai în precampania pentru Alegerile Prezidențiale din noiembrie.

Contactată telefonic de reporterul PresaSM, Doina Feher nu a formulat încă un punct de vedere. 


Scandalul ANL, care a dus la demisia Doinei Feher

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament primit gratuit! PresaSM a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat!

Mai exact, Doina Feher a prezidat (!) Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a ”supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

Reporterii PresaSM au luat legătura – la data izbucnirii scandalului –  cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!7 Comments on "OPINIE. SUTE de persoane îi plâng de milă viceprimăriței demisionare Doina Feher"

 1. Integritate???? Dacă avea integritate nu ajungea în această situație!!

  View Comment
 2. EU nu…. La gara cu ea sau la PSD

  View Comment
 3. a gresit si trebuieste sa raspunda penal. dar de la 80-90 de mesaje, din care multe sunt scrise de invatatoare, profesoare, pana la ce scrieti voi este mare distanta. nu mai manipulati la comanda.

  View Comment
 4. Nu cunosc care sunt criteriile da acordare a apartamentelor ANL, dar dacă dosarul fiul viceprimăriței corespunde criteriilor atunci de ce o alungați din funcție? Cred că a fost victima unei reacredințe.

  View Comment
 5. Uitați-vă mai bine la cine a reacționat, nu comentat. Purtători de cuvânt, actuali și foști, de la Poliție și Jandarmerie. Plus alți funcționari cu statut special, cărora legea le interzice orice tip de partizanat. Noi avem un singur scop: informarea publicului. Să vadă oamenii pe cine îi plătesc din banii lor!

  View Comment
 6. Ce sa-i plangi de mila ? la cei care nu au primit apartamente pt ca i-a trebuit fiului ei (mare nevoie a avut !) nu li se plange de mila ???? si inca ea isi pune motto ca se calca pe suflete ca pe asfalt ! chiar ea a acalcat pe suflete …. urat!!!

  View Comment
 7. O mare valoare morala…un bun exemplu etic…

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Doina Feher
Viceprimarul Doina Feher și-a dat demisia după scandalul ANL!

Închide